banner488

Başkan Uyar, "Fırsatçılık yapanı ihbar edin"

Başkan Uyar, "Fırsatçılık yapanı ihbar edin"
banner496

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, koronavirüs salgını sonrası marketlerde oluşabilecek fahiş fiyatlara karşı "fırsatçılık yapanı ihbar edin" dedi.

Koronavirüs salgınını önlemeye yönelik temizlik ve dezenfekte çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, , esnafı Koronavirüs salgınına karşı dükkanlarda önlem almaya çağırdı. Ortaya çıkan fırsatçılara da prim verilmemesi gerektiğini söyledi.

Bakkal esnafında kolonya ve el dezenfektanları ürünlerinin bulunduğunu belirten Başkan Uyar, "Virüs nedeniyle oluşan panik havasını fırsata dönüştürmeye çalışan sahtekarlar yine gözlerini halkın cebine dikti. Bir paket makarnanın fahiş fiyatlarla piyasada satıldığını gözlemlemenin yanı sıra bol bol stoklama yapılması gerektiği yaygarası yapılıyor. Sosyal medya aracılığıyla ya da internet üzerinden gıda pazarlayan fırsatçılara prim vermeyerek uyanık olalım. Bu tür fırsatçıları, ürün stoklayanları, fahiş fiyat uygulayanları Ticaret Bakanlığı'na, odamıza veya ilgili ilçelerin Zabıta Müdürlüklerine ihbarda bulunalım. Çine esnafı fırsatçı değildir. Mahallelerimizin simgesi olan bakkallarımız da her türlü gıda ve ürün bulunmaktadır. Oyuna gelerek stok yapmanın hiçbir anlamı yok. Ekonominin can damarı, toplumsal dayanışmanın merkezi ve kara gün dostu bakkallarımız her keseye uygun alışverişin tek adresidir. Bizim bakkallarda fırsatçılık yok. Fiyatlar uygun ve ürünler mevcut" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472