banner488

Ayyıldız Kardeşler Yemek İzgara Salonu Hizmete Açıldı

Ayyıldız Kardeşler Yemek İzgara Salonu Hizmete Açıldı
banner496

Ayyıldız Çorba Yemek ve Izgara Salonu gerçekleştirilen tören ile vatandaşların hizmetine açıldı.

Çine’nin Mutaflar Mahallesi’nden Hayrettin Ayyıldız oğlu Turgut Ayyıldız 23 yaşında kendi iş yerini açtı. Gıda sektöründe uzun yıllar farklı alanlarda hizmet veren genç girişimci Turgut Ayyıldız’a ait Ayyıldız Çorba Yemek ve Izgara Salonu gerçekleştirilen tören ile vatandaşların hizmetine açıldı. Açılış törenine; Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, MHP Çine İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hayırlı uğurlu olsun diyen Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, “Çine’mizin gelişmesi ve güzelleşmesi için bu gençlerimize sahip çıkmalıyız. Ben kendisini takdir ediyorum. Her zaman maddi ve manevi bu kardeşimizin yanındayız. Gençleri teşvik ediyor kendi rızıklarını kazanmaları için yardımcı oluyoruz. Ben Oda başkanlığı görevine geldiğimde bin 300 üyemiz vardı şimdi ise üye sayımız bin 795’e yükseldi. Yerli esnafımıza sahip çıkalım. Kardeşimize yeni iş yeri hayırlı uğurlu olsun” dedi.

MHP Çine İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç ise, “İnşallah Çine’miz daha da güzelleşecek ve büyüyecek. Gençlerimiz memleketinden göç etmeyerek doğdukları yerde iş güç sahibi olacak. Kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.

Hayalini gerçekleştirdi

Hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Turgut Ayyıldız, “9 yıldır gerek köfteci dükkanlarında gerek çorbacı dükkanlarında, restoranlarda garsonluktan başlayarak aşçılığa varana kadar hizmet ettim. Çok mücadele verdim. Bir gün kendi iş yerini açmak için çok uğraştım çok çalıştım. Çok ezildik çok zor günlerden geçtik. Ama yılmadım gayret ettim kendi iş yerimi açtım. Yemeklerimizde kendi zeytinyağımızı kullanıyoruz. Gerek yemek gerekse aperatif hizmetlerimizde temiz ve günlük malzemeler kullanıyoruz. Baştan sona her hizmetimizin başında varım. Paket servisimiz mevcut. Bunun yanı sıra düğün, sünnet cemiyetleri içinde yemek hazırlıyoruz ayrıca garson organizasyonu yapmaktayız. Fiyatlarımız çok uygun. Pazar günleri hariç haftanın her günü saat:21.30’a kadar açığız. Alo Paket hizmetimizin telefonu: 0537 380 31 92’dir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2022, 19:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Zekayi Alır
Zekayi Alır - 2 yıl Önce

Genç girişimci AYYILDIZ gençlerimizi tebrik eder kutlar iş ve ticaret hayatlarında başarılar diliyorum Rabbim hayırlı bereketli güzel eylesin inşAllah.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472