banner488

Aydın’da yapılacak müsabakalarda Çine’yi temsil edecekler

Çine'de öğretmenler ‘Bisiklet Yarışları’ ve ’Postacı Yürüyüşü Yarışması’ na katıldı

Aydın’da yapılacak müsabakalarda Çine’yi temsil edecekler
 ’Aydın Öğretmenleriyle Aydınlanıyor’ projesi kapsamında Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından müdürlüğe bağlı kurumların personelleri arasında ‘Bisiklet Yarışları’ ve  ’Postacı Yürüyüşü Yarışması’ düzenlendi.

Bisiklet Yarışları’nda Organize Komite Başkanı Beden Eğitimi Öğretmenleri Erkan Şahin, Beden Eğitim Öğretmenleri Abdülkadir Güntay, Ali Gültekin ve Çağıl Umuroğlu hakem olarak görev yaptı. Yarışmada Çine Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ ve Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Yeter Ortan ve Coşkun Akbay’da izleyiciler arasında yer aldı.

Çine Doğanyurt Mahallesi’nde başlayan ‘Bisiklet Yarışması’ 3 kilometrelik parkurla Kahraman Mahallesi Çamlık Restoran’da son buldu. Yarışmada yarışmacı öğretmenler sağlıklı yaşam için örnek olurken bir yandan eğlenceli anlar yaşadı. Bu gibi etkinliklerle sağlıklı ve hareketli yaşamı desteklemek ve teşvik etmek istediklerini belirten Çine Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ "Mücadelelere büyük ilgi gösteren ve sporu hayatından çıkarmayan öğretmenlere sağlıklı bir yaşam dileyerek onlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bisiklet Yarışması’nda birinci Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni İskender Bolat, ikinci Çine Akçaova Anadolu Lisesi Öğretmeni Cüneyt Baykuş, üçüncü Çine 70. Yıl Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Öğretmeni Uğur Güleç’in madalyalarını Çine Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ taktim etti.

‘Postacı Yürüyüşü’ 2 kilometre parkurda Çine Yüksel Yalova Stadyumunda gerçekleşti.

Erkeklerde birinci Cumhuriyet İlkokulu Öğretmeni Bülent Dalman, ikinci Çine Madran Anadolu Lisesi Öğretmeni Adem Kılıç, üçüncü Akçaova Anadolu Lisesi Öğretmeni Yaşar Köken,

Bayanlarda birinci Namık Kemal Ortaokul Öğretmeni Çağıl Umuroğlu, ikinci Çine 70. Yıl Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Öğretmeni Rabia Aktaş, üçüncü Atatürk İlkokul Öğretmeni Senem Apa Akdam’ın madalyalarını Çine Milli Eğitim Şube Müdürü Coşkun Akbay taktim etti. 















Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2016, 07:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472