banner488

Eysim Mineral Madencilik’den, Şehitler için lokma hayrı

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 101.yıl dönümü ve Şehitler Günü nedeniyle Eysim Mineral Madencilik Limited Şirketi, şehitler anısına lokma hayrı yaptı.

Eysim Mineral Madencilik’den, Şehitler için lokma hayrı
Kent Pastanesi önünde yapılan lokma hayrına vatandaşların ilgisi büyük oldu. Lokma tezgahının önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, vatanı kurtarmak için Çanakkale’de şehit düşen vatan evlatlarının unutulmadıkları ve duyarlılık gösterdikleri için Eysim Mineral Madencilik şirket sahibi Muhammet Demir’e teşekkür ettiler.

Vatanları uğruna hiç dönmeyi bile düşünmeden Çanakkale'de düşmana karşı koyan Çanakkale şehitleri için ne yapılırsa yapılsın bu borcun ödenemeyeceğini ifade eden şirket sahibi Muhammet Demir, “18 Mart Çanakkale Şehitleri ve tüm şehitlerimizin ruhuna şad etmek ve hatırlamak için Eysim Mineral Madencilik adına lokma hayrı yapmak bizlere onur ve gurur vermektedir. Türk milletine Türkiye Cumhuriyetini armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını ve vatan savunmasında canlarını çekinmeden ortaya koyan böylece Allah katında en kutlu mekanlardan biri olan şehadet mertebesine erişen Türk askerlerini, şükran, minnet ve saygıyla anıyoruz" dedi. 












Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2016, 10:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472