banner488

Atıgan, teşekkür etti

"Şubat ayında Ziraat Odası için yapılacak seçimde herkes için hayırlı olsun"

Atıgan, teşekkür etti
banner496

Çine Ziraat Odası’nın Şubat ayında yapılacak seçimlerde seçme ve seçilme hakkı kazanan Çine İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü (Veteriner Hekim) Özkan Atıgan Şevketiye Mahallesinden ve oğlu Veteriner Hekim Sevkan Atıgan Evciler Mahallesinden delege olarak seçildi.

Özkan Atıgan kendisini ve oğlunu destekleyen, delege olarak seçen tüm üreticilere teşekkür etti ve hayırlı olmasını diledi. Bizler Çinemiz için birlik ve beraberliği ön planda tutuyoruz diyen Çine İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü (Veteriner Hekim) Özkan Atıgan, “Çinemiz için sağlıklı kararlar almalıyız. Elimizden geleni değil daha fazlasını yaparak çiftçimizin yanında olmamız ve onlara dana iyi hizmet vermek için hepimiz bu görevlere talip olduk. Bu bir demokratik yarıştır, seçimlerde kazanmakta var kaybetmekte vardır. Bu konularda mahallelerde ikilik yaratılmamalıdır. Sivil toplum örgütlerinde siyasi kimlik kullanılmamalıdır, bu kuruluşlara gelen kişiler hizmet yarışında olmadırlar, her türlü siyasi görüşe sahip olan kişilere saygılı olunmalı, kin ve nefrete dönüştürülüp de kurumlara rahatsızlık verilmemelidir. Bu tür rahatsızlıklar devlet kurumlarına da zarar vermektedir. Koltuk davası değil, hizmet davası olmasını istiyoruz tüm kurum ve kuruluşlarımızda. Türkiye genelinde olduğu gibi Çine’de ve mahallelerinde toplum olarak birlik ve beraberliği sağlamamız gerekir. Birlik ve beraberlik sağlanmaz ise hiçbir konuda, kimler ne olursa olsun Çine’ye herhangi bir hizmet yapılamayacağını çok iyi düşünülmesi gerekmektedir. Çünkü bizler mahallelerde aynı soya bağlıyız, gün geliyor hepimiz bir düğünde bulunuyoruz, gün geliyor bir cenazede de birlikte bulunmak zorunda oluyoruz. Bu seçimlerde birilerinin dolduruşuna gelip kin güdülmemesi ve bu gibi durumlarda herkesin seçim sonunda birbirinin yüzüne bakacağını unutulmaması gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Bu görevler gelip geçicidir, bizler geleceğimiz noktalarda ne kadar hizmet vereceğiz ve arkamızda ne bırakıyoruz düşüncesi ile yola çıkmalıyız” şeklinde ifade etti.

Teşekkür dileklerinde bulunan Özkan Atıgan, “Evciler Mahallesinde oğlum Sevkan Atıgan’ı destekleyen mahalle sakinlerine, Şevketiye Mahallesinden Sahabet bizzat şahsımı destekleyen çiftçilerime ve ayrıca aile dostlarıma teşekkür ediyorum. Şubat ayında Ziraat Odası için yapılacak seçimde herkes için hayırlı olmasını ve delege arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.


Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2014, 08:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472