banner488

AK Parti İlçe Başkanı Tosun, Demir’i Ziyaret Etti

AK Parti İlçe Başkanı Tosun, Demir’i Ziyaret Etti

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun 4 Aralık Dünya Madenciler Gününü dolayısıyla EYSİM Mineral Madencilik şirketini ziyaret etti.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun 4 Aralık Dünya Madenciler Gününü dolayısıyla EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir ile bir araya geldi. Muhammet Demir’in Dünya Madenciler Günün kutlayan Başkan Tosun, "Dünyanın en zor ve en anlamlı mesleğini yaparak, yeraltı kaynaklarımızı insanlığın ve ülkemizin hizmetine sunan bir mesleğin saygıdeğer temsilcileri olan madencileri yürekten tebrik ediyorum. Madencilik, tarih boyunca uygarlıkların gelişmesinde çok önemli yer tutan sektörlerden biri olmuştur. İçinde bulunduğumuz yüzyılda yeraltı kaynakları insanın yaşamını sürdürülebilmesi ve yaşam kalitelerinin yükselmesi bakımından belirleyici olmuş ve gelecekte daha da belirleyici olacaktır. Bu bakımdan, madencilik sektörü dün olduğu gibi bugün de ülkeler için vazgeçilmez konumunu sürdürmektedir. Dünya Madenciler Günü vesilesiyle ülkemizin, ilimizin ve ilçemizin kalkınmasında çok büyük öneme sahip olan sektöre hizmet ederek, dünyanın en zor mesleğini yerine getirmeye çalışan tüm madencilerimizin bu anlamlı ve önemli günlerini kutluyor, Meslekleri uğruna yaşamını yitiren maden şehitlerimizi rahmetle anıyor, tüm maden emekçilerine aileleri ile sağlıklı mutlu bir yaşam diliyorum” şeklinde ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, “Bu mesleği yapan madencilerimiz geçimlerini kazanmaya ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya çalışmaktadırlar. Madencilik sektörünün hak ettiği yeri bulması adına bizlerde elimizden geleni yapmaya hazırız. Ülke ekonomisinde önemli bir yere sahip olan madencilik sektörünün sorunlarının çözümü için uzun vadeli politikalar oluşturulmalıdır. Bu anlamlı gün vesilesiyle şirketimize nezaket ziyaretinde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun’a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472