banner488

Çine 5. Bisiklet Festivali ile şenlenecek

Çine Güler Bisiklet Halit ve Adem Güler Kardeşler, geleneksel olarak düzenledikleri bisiklet şenliğini 5. Bisiklet Festivali tadında yaşatmaya hazırlanıyor.

Çine 5. Bisiklet Festivali ile şenlenecek
banner496
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in de katkılarıyla 5. Bisiklet Festivali ile Kuvayı Milliye etkinlikleri birleşecek.


Çeşitli sürprizlerin olacağı festival hakkında bilgi veren Güler Bisiklet’in sahibi Halit Güler, “5. Bisiklet Festivali’nde çeşitli sürprizler olacak. Tüm Çinelileri, 7’den 70’e herkesi, çocuklarımızı, gençlerimizi, yaşlılarımızı, bisiklet binen tüm Çinelileri 5 haziran saat 17’de Hükümet Meydanı’nda gerçekleşecek olan festivalimize bekliyorum.” dedi.

“Troya Sirki de Şenliğe katılacak”

Geçtiğimiz günlerde Çine’ye gelen Troya Sirki’nden de bisiklet binen köpek  ve palyaçoların geleceği Şenlikte, tek tekerlekli bisiklet üzerinde akrobasi yapan bir şovmen de gelecek. Safirbet Komedi kukla şov’un da sahne alacağı şenlikte çeşitli ikramlar olacak ve şenlik toplam 3 saat sürecek.

Ana sponsorluğunu Halit ve Adem Güler Kardeşler’in üstlendiği şenliğin Aydın’da ve çevresinde bir ilk olduğunu kaydeden Güler, “Bu etkinliği ilk olarak biz başlattık, her geçen yıl çığ gibi büyüyor. Yetkililerden de önümüzdeki yıllar için destek bekliyoruz. Sloganımız sigarayı söndür, ciğerleri güldür. Pedalları çevir, cepleri güldür.“ dedi.

“Çine’de Bisiklet ve Motosiklet Severler Derneği kurmak için düğmeye bastık” diyen Halit Güler, “Önümüzdeki sene Liverpool Belediyesi’nde görevli bir personelin girişimleri olumlu netice verirse 6. Bisiklet Festivali’ne İngiltere’de gösteri yapan akrobat bisikletçi grubunu getirmek için söz veriyoruz. Önümüzdeki yıllarda daha büyük organizasyonlar söz konusu olacak.” şeklinde açıklamada bulundu.(Murat TAN)

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2013, 12:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472