banner488

MHP’li Depboylu’dan Germencik çıkartması

MHP’li Depboylu’dan Germencik çıkartması

Milliyetçi Hareket Partisi Germencik İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları iftar düzenledi.Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Aydın Milletvekili Adayı Deniz Depboylu, Germencikli vatandaşlar ile bir araya geldi.

Germencik Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı ve Germencik Ülkü Ocakları iftar yemeği verdi. Aydın Milletvekili Adayı Deniz Depboylu, Burhan Uçaş, Ethem Yeşilyurt ve Osmangazi Cihangiroğlu iftarda Germenciklilerle beraber oruç açtı. İftar öncesi mevlit-i şerif ve dualar okundu. Germencik Ülkü Ocakları önündeki yemeğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Milletvekili adayları şehit ve gazi aileleri ile bir araya geldi.

Germencik İlçesinde MHP İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocağının düzenlediği iftar yemeğinin ardından Milletvekili adayları Deniz Depboylu, Burhan Uçaş, Ethem Yeşilyurt ve Osmangazi Cihangiroğlu, esnafları ziyaret etti. Germencik MHP Aydın Milletvekili adaylarını bağrına bastı. Vatandaşların isteklerini ve sorunlarınız dinleyen Milletvekili adayları, yoğun ilgi ile karşılandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2023, 11:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472