banner488

İzmir'de Aydın ve ilçeleri tanıtıldı

Aydınlılar Derneği'nin organize ettiği, İzmir Fuar Alanında '1. Aydın Tanıtım Günleri' düzenlendi

İzmir'de Aydın ve ilçeleri tanıtıldı
banner496

Aydınlılar Derneği'nin organize ettiği, İzmir Fuar Alanında düzenlenen '1. Aydın Tanıtım Günleri' 4 gün sürdü. 13’ü belediye olmak üzere Aydın’dan toplam 30’a yakın kurum ve kuruluşlar katıldı.

İzmir Fuar Alanı'nda düzenlenen '1. Aydın Tanıtım Günleri'nin açılışına; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Barış Altıntaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Dr. Sırrı Aydoğan, stant açan ilçelerin belediye başkanları ve çok sayıda davetliler katıldı.

‘1. Aydın Tanıtım Günleri'ne, Çine Belediyesi, Çine Meslek Yüksekokulu, Çine Organize Sanayi, Köfteci Mehmet Zengin’in Yeri, Kafes Mobilya, saz üreticisi Halil Kafes, Akçaova’dan toprak güveç tava üreticisi Yılmaz Özkar, Havutçu İsmail Ulutaş stant açtılar. Stantlarda Aydın’ın ürünlerinden Topçam Madran Suyu, zeytinyağı, kestane ve ceviz tanıtıldı, ziyaretçilere ikramlar yapıldı.

Aydın ve İlçelerinin katılımıyla gerçekleşen fuar İzmirlilerin büyük ilgiyle karşıladığını belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Aydınlılar Derneği Ege Bölgesi Başkanı arkadaşlarıyla ziyaret ettiler. Aydın Tanıtım Günleri düzenlemek istediklerini, bizimde katkıda bulunup bulunmayacağımız sordular. Bizde elimizden gelenin fazlasıyla katkıda bulunacağımızı söyledik. Çine’de bulunan odalarımızın başkanları ve çeşitli şirketlerle, fuara katılmalarını teşvik etmek amacıyla görüştük. Küçük esnafımıza da bizim standımızda kendi yaptıkları işleri ve ürünleri ücret ödemeden tanıta bilme imkanını sağladık. İlk kez düzenlenmesine rağmen Aydın ve Çine’de yetişen ve üretilen ürünlerimizi tanıttığımızın kanaatindeyim. Özellikle Çinemiz de üretilen Topçam Madran Suyu, Çine Topçam Zeytinyağı, kestanemiz, cevizimiz fuara katılan misafirlere ikram edilerek tatlarını, lezzetlerini tanıtmış olduk. Küçük esnafımızda el emekleri, kendi ürettikleri ürünleri Aydın ve Çine’nin dışında sergileme fırsatı yakaladılar, fuarda onlarda İzmirliler tarafından büyük ilgi ile karşılandılar. Fuara katılan herkese teşekkür ederim. İlk olmasının sebebiyle küçük aksaklıklar olmuştur muhakkak ama bundan sonraki fuarlarda daha başarılı geçeceğine inanıyorum” dedi.










 


Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2014, 14:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472