banner488

Eşiyok; “Çine’ye en uygun yatırımı yapacağız”

Çine Ziraat Odası, Çine Organize Sanayi Bölgesi’nden talep ettiği 11 bin 158 metrekarelik arazisinin tapusunu aldı.

Çine Ziraat Odası, Çine Organize Sanayi Bölgesi’nden talep ettiği 11 bin 158 metrekarelik arazisinin tapusunu aldı.  Çine OSB Başkanı Kayhan Güney, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok ve Oda Yönetim Kurulu Üyelerini OSB’deki araziye gezdirerek bilgilendirdi.

Ziraat Odası’nca 66 bin 600 TL karşılığında satın alınan 24 bin TL’si Temmuz Ayı’nda ödenecek olan arazide ‘Çine için en uygun yatırımı yapacağız’ diyen Başkan Osman Eşiyok, “Eski yönetim buradaki mevcut yerin ücretinin bir miktarını ödemiş. Biz de Oda olarak kalan borcumuzu da ödeyerek tapumuzu aldık. Bu yer ile akalı olarak, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ile görüşerek Çine’ye en uygun yatırım yapmanın yolunu arayacağız.” dedi. 

Ziraat Odası’nın OSB’den yatırım amaçlı aldığı arazinin memnuniyet verici olduğu kaydederek, yatırımcıları bir an önce yatırımlara başlaması çağrısında bulunan Çine Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Kayhan Güney, “Bizim için çok memnun edici bir olay. Gerçekten Çine sevdalısı tüm yatırımcıları bir an önce tapularını almalarını ve vakit kaybetmeden yatırımlarına başlamalarını arzulamaktayız. Çine’deki işletmelerden Efeköy ve Rodos Süt’te tapularını aldılar ve çalışmalarına başladılar. Şu anda Efeköy bir adım daha önde ve 90 gün içinde üretime geçecek.” şeklinde açıklamada bulundu. 

Çine OSB’de 300 dönüm civarında sahipsiz boş arazi olduğuna değinen Başkan Güney,  “Altyapı çalışmalarımız devam etmektedir. Yeni yatırımcıların gelmesi Çine’yi ve bizleri memnun edecektir. Çine içinden ve Çine dışından yatırım yapmak isteyen tüm yatırımcılara buraya davet ediyoruz. Çine OSB Aydın’daki 7 OSB’den metrekare olarak en büyüğüdür. Toplam 2 bin 300 dönümlük bir arazimiz var. Aydın’daki 7 OSB’den en sağlam zemine sahip OSB'yiz” şeklinde konuştu. Haber: Murat TAN


Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2013, 23:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472