banner488

Çine’ye, Başak Çoban Ambar Bayan Giyim Mağazası açtı

Çine’ye, Başak Çoban Ambar Bayan Giyim Mağazası açtı
banner496

Çine’de, İncirliova’da ‘Ambar Bayan Giyim’ mağaza sahibi Elvan Başak Çoban, ikinci Ambar Giyim mağazası görkemli törenle hizmete açtı.

Atatürk Caddesinde gerçekleştirilen açılış töreninde dost ve çevrenin gönderdiği çiçekler mağazanın önünü çiçek bahçesine çevirdi. Ambar Giyim mağazanın açılışında başta Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Esnaf Kefalet Odası Başkanı Metin Uyar, Şöforlar Odası Başkanı Bircan Öter, MHP ilçe Başkanı Kazım Oluç ve yönetim kurulu üyeleri, İncirliova AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, İncirliova Ziraat Odası Başkanı Ali Kaykı ve vatandaşlar katıldı. uzun yıllardır Halk Eğitim Merkezi’nce açılan kurslarda kültür sanat öğretmenliği yapan Elvan Başak Çoban ve eşi Volkan Çoban davetlilerle yakından ilgilendi. Protokol üyeleri birlikte dua eşliğinde Ambar Bayan Giyim Mağazası’nın kurdelesini keserek mağazanın hayırlı işlere vesile olması dileğinde bulundular. MHP İlçe Başkanı Kazım Oluç mağazaya ilk siftah parasını yere bırakarak giriş yaptı.

Hayırlı olsun dileklerini ileten Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar, “İşletme sahibi kardeşimiz fiyat ve kaliteli ürünlerle Çine’ye katkı sağlayacağını söyledi. Bende sizlerin huzurunda tebrik ediyorum. Sevgili Çineliler, biz idareciler olarak Çine Belediye Başkanımız ile birlikte geliştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Çine’de 2019 yılında bin 600 üyemiz vardı. Şuanda esnaf odasının bin 752 üyemiz oldu. Yeni işyeri ilçemize hayırlı olsun.”

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Pandemi sürecinde esnafımız zor günler geçirdi ve geçirmeye devam ediyor. Bunun ilgili oda başkanlarımız görüşüyoruz ve üzülüyoruz. Ama böyle yeni dükkanlar açılınca da seviniyoruz. Güzel bir mağaza olmuş. Hayırlı işler bol kazançlar diliyorum” dedi.

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ise, “Öncelikle Elvan ve Volkan kardeşimizin Çine mağazası hayırlı olsun. Bende esnaflıktan geliyorum. 40 yıl esnaflık yaptım. Esnaflık güzel ama şuan için Türkiye’de esnafın durumu da belli. Bu zamanda dükkan açmak her babayiğidin hakkı değil. Rabbim kardeşlerimizin yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

İşletmecisi Elvan Başak Çoban, iyi hizmet sunmak amacıyla yola çıktıklarını belirterek; “Ürün çeşitliliğimiz, hizmet kalitemiz ve fiyatlandırma alanında tüm müşterilerimize elimizden gelen en iyi hizmeti sunmak için uğraşacağız. Açılışta bizi yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2021, 19:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472