banner488

Çine Ziraat Odası borçlarını bitirdi, plaket aldı

Çine Ziraat Odası Yönetimi göreve geldiği iki yıldan beri eski yönetimin borçlarını ödüyor.

Çine Ziraat Odası borçlarını bitirdi, plaket aldı
banner496
Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Türkiye Ziraat Odaları Birliği'ne 145 bin 132 TL'lik birikmiş borcu ödedikleri için 'Çiftçi dostu Şeref Belgesi' ve plaket ile onurlandırıldı.

Geçtiğimiz günlerde Çine Ziraat Odası Başkanı olarak Antalya'ya çağrıldığını belirten Başkan Eşiyok, “Türkiye genelinde borcu olmayan toplam 440 oda Antalya'da toplandı. Odamızın birliğe olan geçmiş döneme ait borçlarını ödedik. Borcumuzu ödediğimiz için Türkiye Ziraat Odaları Birliği 'Çiftçi Dostu Şeref Belgesi' ve plaket vererek bizleri onurlandırdı.  Aydın'da borcu olmayan 11 odanın içerisindeyiz” şeklinde açıklamada bulundu.

“2 yılı borç ödemekle geçti”
Göreve geldiği günden bu yana iki yıldır Oda olarak Supertotobet eski yönetimden devralınan yaklaşık 300 bin TL borç ödendiğini ve şu an için hiçbir borç kalmadığını ifaden Başkan Eşiyok, “TZOB'a birlik hissesi borcu olarak 2011'de 41,261 TL, 2012'de ise 103,871 TL ödedik. Denizbank ve Ziraatbank kredisi olarak  75.000 TL odamızca ödendi. Aydın Ziraat Odası'na da 20.000 TL borç ödedik. Şu an OSB arazi tapusunun son taksidi olan ve Temmuz Ayı'nda ödenecek 24.000 TL dışında hiçbir borcumuz kalmadı.'şeklinde açıklamada bulundu.
 
“Yeni yatırımlar için bazı planlarımız var”
“Ayrıca 61.487 bin TL'ye  2012 model Wolkswagen minibüs alarak Odamızın hizmetine soktuk“ diyen Başkan Eşiyok, “Göreve geldiğimiz güden bu yana sürekli borç ödedik. Temmuz Ayı'nda OSB'ye ödeyeceğimiz son taksitten sonra yeni yatırımlar için bazı planlarımız var.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2013, 22:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ebubekir Çoban
Ebubekir Çoban - 11 yıl Önce

bence bu tür odaların üyelerden seçili yönetimlerce değilde profesyonel kadrolarla yönetilmesinde fayda vardır.üyelerden tahsil edilen aidatlarla borç ödendi ise haklılığımın ispatıdır.emevcut başkana ve oda çalışanlarına değil sistemedir. saygılarımla.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472