banner488

Çine Uğur Lisesi 3. Dönem Mezunlarını Verdi

Çine Uğur Lisesi 3. Dönem Mezunlarını Verdi

Çine’de başarılı eğitim kurumlarından Özel Çine Büyük Uğur Temel Lisesi, düzenlediği mezuniyet töreni ile lise son sınıf 74 öğrencisini uğurladı.

Kaliteli eğitimi ve gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça söz ettiren Özel Çine Büyük Uğur Temel Lisesi son sınıf öğrencileri mezuniyet heyecanı yaşadı. Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Okul Müdürü Şaban Usta, Aydın Başakşehir ve Uğur Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Arif Aslan, Okul Aile Birliği Üyeleri ile çok sayıda öğrenci ve velileri katıldı. Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Özel Çine Büyük Uğur Temel Lisesi 3. Dönem Mezuniyet Töreninde açılış konuşmasını Okul Müdürü Şaban Usta yaptı. Mezun öğrencilerin öğretmenlere özel hazırladığı videolar, halk oyunları gösterileri ve Uğur Lisesi müzik grubunun seslendirdiği şarkılar beğeni ile alkışlanırken son olarak Onuncu Yıl Marşı tüm katılım sağlayanlar tarafından coşkuyla seslendirildi. Dereceye giren öğrencilere başarı belgelerini ve plaketleri verildi. Plaketlerin verilmesinden sonra öğrenciler bayrak devir teslimini yaptı. Duygusal anların yaşandığı törende mezun öğrencilere temsili diplomalarının verilmesinden sonra kep törenine geçildi. Büyük bir coşku ve gururla keplerini fırlatan öğrenciler başarılarını her zaman desteklerini gördükleri aileleri başta olmak üzere Özel Çine Büyük Uğur Temel Lisesi öğretmen ve idarecilerine adadı. 74 öğrencinin mezun olduğu Özel Çine Büyük Uğur Temel Lisesi töreninde mezun öğrencilerin aileleri çocuklarının mutluluklarına ortak oldu. Duygu dolu anların yaşandığı törende öğrenciler öğretmen ve aileleriyle hatıra fotoğrafı çekinerek bu anları ölümsüzleştirdiler.

Okul Müdürü Şaban Usta konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Elbette hiçbir başarı tesadüf değildir. Başarı disiplinli ve sıkı bir çalışmanın ürünüdür. Başarının yanında olması gereken önemli niteliklerden biri de insanlıktır. İyi insan olmak, kalbi temiz olan sizler için çok zor olmayacaktır. Bu yolda güzel kalbiniz ile birlikte başarılarınız size ışık tutacaktır. Özel Çine Büyük Uğur Temel Lisesi olarak biz büyük bir aileyiz. İşte sizler de bu büyük ailenin birer fertlerisiniz. Sizleri bugüne kadar önemsediğimiz gibi bundan sonrada önemseyeceğiz. Biliyoruz ki sizler de bizleri hep kalbinizde aklınızda taşıyacaksınız. Şimdi sorumluluk alma zamanı. Hızla değişen bu dünyada değişimi kavrayınız. Kavrayınız ki muasır medeniyetler seviyesine bizleri taşıyınız. Sizlerden dürüst, adil, iyi bir insan olmanızı, değer ve tutumlara bağlı olarak kalmanızı arzuluyorum. Sizler bugün bir sonun başlangıcındasınız. Bugün ve bundan sonra daha çok başarılara imza atacaksınız. Hayatınız boyunca tüm başarıların sizinle olması dileğiyle yeni yolunuz hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2018, 12:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472