banner488

Çine Madran Anadolu Lisesi’nden 87 Öğrenci Mezun Oldu

Çine Madran Anadolu Lisesi’nden 87 Öğrenci Mezun Oldu
banner496

Çine Madran Lisesi tarafından 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nda mezun olan 87 öğrenci için Mezuniyet Töreni düzenlendi. Çine Madran Lisesi görkemli bir mezuniyet töreni yapıldı.

Okul bahçesinde düzenlenen Mezuniyet Töreni’ne başta Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ ve Şube Müdürü Yıldıray Demir olmak üzere, veliler, öğretmen, idareciler ve mezun olan öğrenci katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından mezun olan tüm öğrencilerin isimleri tek tek anons edildi. Öğrenciler bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan ailelerini selamlamasının ardından Türk Bayrağı ve okulun flaması mezun olan öğrenciler tarafından teslim edildi. Daha sonra Okul Müdürü Bayram Cesur, bir konuşma yaptı.

Cesur, yaptığı konuşmasında; “Bu yıl mezun olacak 87 öğrencimizin mezuniyet töreni için burada toplandık. En kıymetli varlıklarımız olan çocuklarınızı 4 yıl boyunca bizlere emanet ettiniz için sizlere şahsım ve personelim adına teşekkür ediyorum” dedi. Mezun olan öğrencilere de seslenen Cesur; “Hayatınızdaki bir dönemin sonuna geldiniz, aslında her son kendi içinde yeni bir başlangıç barındırır. Bundan sonraki hayatınızda her ne yapıyor olacaksanız, yaptığınız işin en iyisi olmasına gayret edin. Mezun olduğunuz okulun adını gururla taşıyın. Bundan sonraki hayatınızda sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından mezun olan öğrencilere diplomaları verildi. Diploma Töreni’ni ardından öğrenciler 10. Yıl Marşı eşliğinde 10’dan geriye doğru sayarak hep birlikte keplerini havaya attılar. Mezun olan öğrenciler, gece boyunca aileleriyle birlikte müzik eşliğinde doyasıya mezuniyetlerini kutladılar.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2019, 12:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472