banner488

‘Üç Boyutlu Kat’ı Sanatı ve Ahşap Boyama Sergisi Açıldı

‘Üç Boyutlu Kat’ı Sanatı ve Ahşap Boyama Sergisi Açıldı
banner496

Çine Halk Kütüphanesi ve Halk Eğitim Merkezi’nin işbirliği açılan Kat'ı Sanatı eğitimi gören kursiyerler, kurs boyunca yaptıkları eserleri sergiledi.

Çine Halk Kütüphanesi Çok Amaçlı Salonunda, Çine Halk Kütüphanesi ve Halk Eğitim Merkezi’nin işbirliği açılan Kat'ı Sanatı eğitimi gören kursiyerler, kurs boyunca yaptıkları eserleri sergiledi. Sergi açılasına İlçe KaymakamıTuran Erdoğan, Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Jandarma Komutanımız Soydan Hekim, İlçe Emniyet Müdürü İsmet Şimşek, Milli Eğitim Müdürümü Şakir Sait Üstündağ, PTT Müdiresi Nihal Altaş, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Yıl boyunca Öğretmen Cavidan Demirel ve Gökben Çelebi’nin, Kütüphanenin Çok Amaçlı Salonunda ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde açılan Kat -ı ve Ahşap boyama kursu kursiyerleri yapmış oldukları birbirinden güzel el emekleri sergilendi. Açılış kurdelesini Çine Kaymakamı Turan Erdoğan kesti ve kursiyerlere emeğinize ve ellerinize sağlık, sergimiz hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kurs Öğretmeni Cavidan Demirel, “Sabır isteyen bir sanat olduğunu dile getirirken, kursiyerlerinin özveriyle çalıştıklarını ve çalışmaları ile ne kadar övünseler az olacağını söyleyerek, hepsine teşekkür etti”. Açılışın ardından katılımcılar, sergilenen Üç Boyutlu Kat'ı Sanatı eserlerini inceledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472