AK Parti Çine İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir ve beraberindeki heyet, TBMM’de gerçekleştirdikleri ziyarette Çine’de devam eden TOKİ yatırımları ve ilçeye yeni bir sanayi sitesi kazandırılması konusunu görüştü.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir, Başkan Yardımcısı Akın Şahin, Çine Sanayi Sitesi Başkanı Tufan Yortuç ve parti üyesi Ömer Karababa, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) bir dizi temaslarda bulundu.

Heyet, KİT Komisyonu Başkanı ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın ev sahipliğinde, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mustafa Levent Sungur ile bir araya geldi.

Doktor Ahmet Çakaloğlu Hayatını Kaybetti
Doktor Ahmet Çakaloğlu Hayatını Kaybetti
İçeriği Görüntüle

Çine’nin Yatırımları Masaya Yatırıldı

Gerçekleştirilen görüşmede, Çine’de devam eden TOKİ yatırımları ele alınırken, ilçeye TOKİ aracılığıyla yeni bir sanayi sitesi kazandırılması konusunda da istişarelerde bulunuldu.

Özellikle sanayi esnafını ve ilçenin ekonomik gelişimini yakından ilgilendiren yeni sanayi sitesi konusu görüşmenin öne çıkan başlıkları arasında yer aldı. Görüşmede, Çine’nin ihtiyaçları ve ilçeye yönelik yatırım çalışmaları değerlendirildi.

Kandemir’den Teşekkür

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir, görüşmenin ardından yaptığı değerlendirmede, Çine’ye gösterilen ilgi ve destek dolayısıyla Savaş ve Sungur’a teşekkür etti.

Kandemir, “İlçemize göstermiş olduğu yakın ilgi ve desteklerinden dolayı Sayın Vekilimize ve TOKİ Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.