banner488

Yeşim Namlı muhtar adaylığını açıkladı

Yeşim Namlı muhtar adaylığını açıkladı
banner496

Şevketiye Mahallesinde yaşayan Yeşim Namlı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Şevketiye Mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde mahalle muhtarlıkları için adaylar belli olmaya başladı. 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirilecek seçimlerde Şevketiye Mahallesi Muhtar adaylığını ilan eden Yeşim Namlı ,“Halka hizmet Hakk'a hizmet şiarıyla yola çıktık ”dedi.

“Değişimi hep birlikte başlatalım”

Şevketiye’ye kadın eli değsin diye çıktığı bu yolda Yeşim Namlı mahalle halkını seslendi. Namlı, “Sevgili hemşerilerim ve Şevketiye mahalle sakinlerimiz, gerek daha şefkatli bir alandan hanelere ulaşmak, ihtiyaçlara elçi olabilmek gerekse kutlu anları paylaşarak zor zamanlarında da vatandaşımızın yanında olmak için mahallemizin muhtar adayı olduğumu sizlerle paylaşmak isterim. Muhtarlığın, çok önemli bir mevkii olduğunu, sadece bir görev değil; birçok değeri kapsadığının farkındalığıyla mahallemizin şefkatli sesi olmak, gençlerimizden yaşlarımıza, bütün Şevketiye mahallemizde ikamet eden vatandaşımızın ihtiyaç ve taleplerini duyurma gayreti içerisindeyim. Var gücümle mahallem için çalışıp, yetkili kurum ve kuruluşlarla temasa geçerek mahallemize hizmet getirme amacıyla bu yola baş koyduğumu bildirmek isterim. Hayat deneyimime güvenerek aldığım bu kararımı doğum günümde siz değerli basın mensupları aracılığıyla tüm hemşerilerimize Şevketiye mahallesi muhtar adayı olduğumu açıklamaktan onur duyarım. Halka hizmet Hakk'a hizmet şiarıyla yola çıktık. Haydi Şevketiye, mahallemize değişimi hep birlikte başlatalım” şeklinde ifade etti.

Yeşim Namlı kimdir

Yeşim namlı 17 Kasım 1975 tarihinde Kahraman Mahallesi’nde doğmuştur. İlk ve ortaöğretim eğitimini tamamladıktan sonra hayatına ticari faaliyetlerini ve siyaseti dahil etmiştir. 45 yaşında tekrardan eğitim hayatına geri dönerek açık öğretimden lise mezunu olmuştur. 2022 yılında girdiği üniversite sınavında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Süt ve Süt ürünleri önlisans bölümüne hak kazanmış olup eş zamanlı olarak İstanbul Üniversitesi uzaktan eğitim programı ile Sosyal hizmetler bölümü öğrencisi olarak öğrenim hayatına devam etmektedir. Evli ve iki çocuk annesidir.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Durmuş kural
Durmuş kural - 5 ay Önce

Yeşim hanım evvelâ doğum gününü kutlar sağlık sıhhatler ağız tadı versin şevketiye mahallesi vatandaşlarındanım şimdiden adaylığınızı kutlarım ak parti üyesiyim 20 yıldır

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472