banner488

THK Başkanı Özırmak güven tazeledi

THK Başkanı Özırmak güven tazeledi

Türk Hava Kurumu Çine Şube’sinin Olağan Genel Kurulu şube binasında gerçekleşti. Tek Liste ile seçime gidilirken mevcut başkan Doğan Özırmak, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Türk Hava Kurumu Çine Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. 43 üyenin katılımıyla şube binasında gerçekleşen Genel Kurul’da mevcut başkan Doğan Özırmak yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Özırmak, 20 yıldan bu yana çalışmalarını sürdüren 8 üyeye de plaket taktim ederek teşekkür etti. Özırmak, Çine Şubesi’nin Türkiye genelinde tespit edilen verilere göre her yıl başarılı ilk 10 şube arasında olduğunu belirterek, “Bu başarıyı daha da ileriye taşıyacağız. Atatürk’ün kurduğu bu kurumda çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Beni yeniden başkan seçen üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi. Kurban Bayramı öncesi hazırlıklara başladıklarını belirten Özırmak, “Deri toplama işimiz bayramın 1’ncisi günü başlayacak. Ekiplerimiz mahalleleri tek tek dolaşarak toplama işlemini gerçekleştirecek” ifadelerini kullandı.

Yeni Yönetim Kurulu asıl üyeleri ise şu isimlerden oluştu; Doğan Özırmak, Yaşar Van, Baki Akgümüş, Muammer Bayrak ve Sebahattin Çekin. 

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2023, 16:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472