banner488

Suffle Cafe ve Food açılışında siyasetçiler buluştu

Suffle Cafe ve Food açılışında siyasetçiler buluştu

Suffle Cafe ve Food’un açılışı, siyasi partilerin adaylarını buluşturdu.

Aydın’da muhasebe görevi yapan ve iş değişimini gerçekleştiren işletme sahibi İbrahim Özgür, Suffle Cafe ve Food’u Hamitabat Mahallesi 237 sokakta (merkez kahvehanesi yanında) gerçekleştirilen açılışa siyasiler yoğun ilgi gösterdi. Açılış sonrası davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Düzenlenen açılış törenine, Çine Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak, Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Belediye Başkan Yardımcısı Semra Eroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, MHP İlçe Başkanı Kazım Oluç, Partilerin Kadın ve Gençlik Kolları, Belediye meclis üyesi adayları, Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar, Akçaova Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Nail Uzun, Ziraat Bankası Müdürü Yılmaz Cengiz Turan ve davetliler katıldı. Törende açılış konuşmasında Başkan Metin Uyar, işletme sahibine hayırlı olmasını dileyerek, “Çine’de taş taş üstüne koyanın elini değil ayağını öperiz” dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak, “Değerli meslektaşım İbrahim Özgür, iş değiştirerek yeni bir mekan açmasından dolayı kutluyorum. Kendisine ve ailesine hayırlı, uğurlu olmasını temenni ederim” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer ise, “İbrahim abimizi kutluyorum. Çine’de bugünkü değişime ve gelişime inananlardan ki, böyle bir iş yeri açtı. Tebrik eder, hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

İşletme sahibi İbrahim Özgür, açılışa katılım göstererek destek olan ve yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472