banner488

Başkan Kıvrak, Çine’de bir ilki gerçekleştirdi

Başkan Kıvrak, Çine’de bir ilki gerçekleştirdi

Çine’de bir ilki gerçekleştiren Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak Çine’de Kardelen Kadınlar Kahvesi açılışı yaparak 8 Mart’ta kadınlara gününü kutladı.

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde Kardelen Kadınlar Kahvesi açıldı. Açılışa, Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine İlçe Başkanı Mehmet Kıvrak, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Semra Eroğlu, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Arzu Kocabay, CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çavdar, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar, CHP’li Çine Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve vatandaş katıldı. Açılışta ayrıca Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak Fadime Sert ve Fatma Aydın’ın doğum gününü kutlayarak birlikte pasta kesti. Kadınların yoğun katılımı ile gerçekleştirilen açılışta Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak kadınlara karanfil dağıtarak hatıra fotoğrafı çekildi.

Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine İlçe Başkanı Mehmet Kıvrak, “Sevgili Çineliler açılışımıza hoş geldiniz. Bugün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü bu vesile ile tüm kadınlarımızın günlerini en içten dileklerim ile kutlarım. Açılışını gerçekleştiriyor olduğumuz Kardelen Kadınlar Kahvesi yaklaşık 6 ay önce rahmetli başkanımız Enver Salih Dinçer ile birlikte temelini atmıştık. Açılışın anlamlı olması için bu özel günü seçtik. Çine Belediyesi olarak birçok park bahçe ve sosyal alanlarımızı ilçemize kavuşturduk. Burada kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yaparak işletme şeklini kadın kahvehanesi olarak belirledik. Önümüzdeki günlerde farklı mahallelerimizde bu gibi sosyal alan faaliyetlerimizi açacağız. İşletmemiz Çine’miz ve tüm bayanlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun. İşimiz Çine gücümüz Çine” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472