banner488

Çine Belediyesi Mart ayı meclis toplantısın gerçekleştirdi

Çine Belediyesi Mart ayı meclis toplantısın gerçekleştirdi

Çine Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak başkanlığında, Enver Salih Dinçer Havuzlu Sosyal Tesislerdeki Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıda tek gündem maddesi olarak Çine Belediyesi’nin denetim raporu meclis üyelerine okundu. Başkan Mehmet Kıvrak, denetim faaliyeti raporunun sadece bilgilendirme amaçlı olduğunu ve oylama yapılmayacağını söyledi. Kıvrak, bu güne kadar uyumlu çalışmalarından dolayı tüm meclis üyelerine teşekkür etti. Toplantıya ayrıca MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, AK Parti Çine İlçe Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Gençlik Kolları İlçe Başkanı Kaan Namlı da katıldı.

“Belediye sınıfta kaldı”

Gündem dışı olarak AK Parti Çine İlçe Başkanı ve Meclis Üyesi Burhan Kandemir söz alarak, “ 5 yılı bitirdik. Şimdi karnemize bakalım. 5 yıl önce belediyemizin seçim de yapmış olduğu 45 adet vaatleri beraber inceleyerek neler yapıldı neler yapılmadı bakalım” dedi. Pankart üzerinde 45 vaadin görselleri ile ilgili Başkan Burhan, yapacağız denilen hiç biri yapılmadığını söyledi. Kandemir, “Fabrikalar, tesisler gibi verilen vaatler ne zaman yapılacak. Gelelim organik zeytinyağı başkenti olacak dendi, bütün zeytin ağaçlarını sattık. Akçaova mezbahasını kapatıp yapacağız dendi. Hala yok, taktir kamuoyunun. Maalesef bu dönem iki tane hayatını kaybeden değerli Mehmet Yavaş ve Enver Salih Dinçer’e rahmet diliyorum” dedi.

“Halk taktir edeceklerdir”

Mezbaha ile ilgili polemiğe katılmadığını söyleyen Başkan Kıvrak, “Bazı projeler izin safhasında. Tarım Bakanlığı izin verirse çalışmaları çoktan başlamış olacaktı. Akçaova mezbahasında sende bizimle birlikteydin, bizim meclis üyemizdin. 2014 yılında beraber gittik Akçaova’ya. Tarım Bakanlığının yetkilileri orada tutanak tuttu. Mezbahayı biz kapatmadık, Tarım bakanlığı kapattı. Devlette bugün her şeyi vaat ediyor ama devlette yapamıyor. 5 yılın 2 yılının pandemi geçirdik insanların sağlığı önemliydi. Cumhuriyet Otelini, Cumhuriyet Parkını daha bir çok hizmette bulunduk.Yüzde 500 maliyet artışı var, taş yapımında. Maliyetleri biz yapmadık, enflasyonu biz yapmadık. Biz hizmet için her şeyi yapmaya çalıştık” ifadelerini kullandı.

Çine Belediye Mart ayı meclis toplantısı canlı yayın linginden tamamını izleyebilirsiniz;

https://www.instagram.com/cinehaberugur

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2024, 13:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472