banner488

Şehler Kıraathanesi, Halkın Hizmetine Açıldı

Şehler Kıraathanesi, Halkın Hizmetine Açıldı

Soğancılar Mahallesi sakinlerinin yoğun talebi üzere yenilenen Şehler Kırathanesi, Çine Belediyesi bünyesinde vatandaşlara hizmet vermeye başladı. İlk çayı mahalle sakinleriyle birlikte içen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini yerinde dinledi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, vatandaşların rahatça oturup, sohbet edip sosyalleşebileceği mekanlara bir yenisini daha ekledi. Başkan Enver Salih Dinçer’in talimatlarıyla yenilenen Soğancılar Mahallesi’ndeki Şehler Kıraathanesi, vatandaşların kullanımına açıldı. Şehler Kıraathanesi’nde ilk çayı mahalle sakinleriyle içen Başkan Dinçer, “Sizden gelen yoğun talep üzerine burayı kendi personelimizle işleteceğiz. Burası artık sizin. Burayı dolduracak, sahip çıkacak olan sizlersiniz. Mahallemize hayırlı olsun” diye konuştu.

“2024 Yılında Zam Yapmayı Düşünmüyoruz”

Vatandaşlarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini de dinledi. Vatandaşların yaşadıkları ekonomik sıkıntılar ve hayat pahalılığından dert yanması üzerine konuşan Başkan Dinçer, “Ekonomik olarak zor günlerden geçiyoruz. Yaşadığınız zorlukları biliyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımızla işletmelerimizde vatandaşlarımızı uygun fiyatlı, ekonomik aynı zamanda lezzetli ürünlerle buluşturmaya çalışıyoruz. O nedenle Plan ve Bütçe Komisyonu’ndaki arkadaşlarımıza belli yiyecek ve içecek çeşitlerinde 2024 yılı için zam yapılmaması önerisinde bulunacağım. Onların da önerimize olumlu yanıt vererek zam yapmayacaklarını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Enver Salih Dinçer, mahalle sakinlerinin yakın bölgede market bulunmadığını belirterek talepte bulunması üzerine Pazar gününden itibaren Şehler Kıraathanesi’nde ekmek ve simit satışı gerçekleştireceklerini de sözlerine ekledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472