banner488

Savaş, “Çine’den güçlü bir destek bekliyorum”

AK Parti Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Savaş memleketi Çine’yi ziyaret etti. Çineliler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Savaş, “Çine’miz önemli bir güzergahta hak ettiği değeri alacak” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, seçim çalışmalarına memleketi Çine’de devam etti. Önce AK Parti Çine İlçe Binasında partililerle buluşan Savaş’ı AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı ve partililer karşıladı. Partililerle sohbet eden Savaş, 14 Mayıs’ın tarihi bir seçim olduğunu vatanını bayrağını seven herkesin gereğini yapması gerektiğini söyleyerek muhalefeti eleştirdi. Savaş, önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çiftçilere verdiği müjdeyi paylaşarak, “Sayın Cumhurbaşkanımız çiftçilere sulama da destek vererek sulama ücretlerinin yarısı devletten dedi. Çineli çiftçilerimize de hayırlı olsun” dedi.

Savaş, “Bizim partimize oy atmamış vatandaşlar bile gelip benim askerime, polisime, öğretmenime, kundaktaki evladıma kurşun sıkanlarla işbirliği yapmam, yapanlara da oy vermem diyor. PKK ile işbirliği içerisindeler Kandilden sözcüleri 14 Mayısta sadece cumhurbaşkanlığı seçimi yapmayacağız aynı zamanda sistemi de seçeceğiz diyor. Operasyonları durduracaklarını söylüyorlar. Türkiye ileri götürmek isteyenlerle geri götürmek isteyenlerin bir mücadelesini tanıklık ediyoruz. Geri götürmek isteyenler Türkiye’yi durdurmak istiyor. Muhalefetin hiçbir milli meselede devletin yanında olmadığı. Masa etrafındakileri de bir araya getiren tek şey Recep Tayyip Erdoğan nefretidir. Onların başka bir amacı yok. AK Parti olarak ülkeyi zenginleştirdik, dönüştürdük bu seçimde eser ve hizmetlerimizi taçlandıracağımız bir seçim olacak. Çine’den güçlü bir destek bekliyorum” dedi.

Çine evladı olarak çalışmalarına devam edeceğini söyleyen Savaş, “Çine’miz önemli bir güzergahta hak ettiği değeri alacak. Cazibe merkezi haline getireceğiz, çünkü böyle bir potansiyeli var. Çok güzel bir hükümet konağımız oldu, TOKİ’nin ikinci ihalesi yapılacak, hastanemiz bitmek üzere, OSB büyümeye devam ediyor, gençler için çok güzel bir gençlik merkezi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Savaş daha sonra esnaf ziyaretinde bulunarak, esnafın istek ve şikayetlerini dinledi. Perşembe pazarının olması dolayısıyla Pazar esnafına hayırlı işler dileyen Savaş vatandaşla selamlaştı.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2023, 00:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472