banner488

Köfteci Damat törenle açıldı

Köfteci Damat törenle açıldı

Çine’de hizmet vermeye başlayan Mehmet Koca’ya ait Köfteci Damat gerçekleştirilen görkemli açılış töreni ile hizmete girdi.

Mehmet Koca, 22 yıl hayalini kurduğu köfteci işletmesini Adnan Menderes Bulvarında görkemli bir açılış töreni gerçekleşen Köfteci Damat adı ile tüm müşterilerine hizmet sunmaya başladı. Açılış törenine, Ak Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Ziraat Bankası Çine Şube Müdürü Yılmaz Cengiz Turan Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert, Akçaova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Nail Uzun, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Ayşe Tozar, AK Parti Gençlik Kolları Kaan Namlı ve çok sayıda davetli katıldı. Başkan Özden, Çine’ye ve Mehmet Koca’ya hayırlı olması temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından yapılan dua sonrası açılış kurdelesi protokol üyelerince kesildi. Açılış töreninde vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Görkemli açılışta şıklığıyla dikkatleri üzerinde toplayan Köfteci Damat işletme sahibi Mehmet Koca ise kendilerini bu özel günde yalnız bırakmayan dostları ve konuklarıyla tek tek ilgilenerek teşekkür etti. Koca, Çine Köftesi ile birlikte ızgara, çöp şiş, Akçaova Kavurması, pide çeşitleri, ayak paça çorbası, kelle paça çorbası ve mercimek çorbası gibi geniş menü yelpazesi ile müşterilerine hizmet sunduklarını sözlerine ekledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472