banner488

Savaş, Çine’de Yarı Olimpik Spor Tesisi inşaatında incelemelerde bulundu

Savaş, Çine’de Yarı Olimpik Spor Tesisi inşaatında incelemelerde bulundu

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Çine’de yapımına başlanan Yarı Olimpik Spor Tesisinde incelemelerde bulundu.

Çine’yi ziyarete gelen AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş’ı, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar ve partililer karşıladı. Çine Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’nü ziyaret eden AK Parti heyetini Aydın İl Gençlik ve Spor Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, Çine İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Dinçer, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan ağırladı. Çine’deki spor yatırımlarının durumları ile ilgili görüşmelerin ardından Yarı Olimpik Spor Tesisinin inşaat alanında incelemelerde bulunuldu.

Çine’ye 45 Milyon Lira Spor Yatırımı

Yarı Olimpik Spor Tesisinin inşaat alanında tesisin 10 ayda tamamlanması planlandığını söyleyen AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, “Bugün teşkilatımızla beraber Çine ilçemizdeyiz. Daire amirlerimiz ve İlçe Müdürlerimizle Çine ilçemizde yapılmakta olan spor yatırımlarını yerinde incelemek üzere alandayız. Şu anda burada kapalı yarı olimpik yüzme havuzu ve büyük bir gençlik merkezi yapılacak. Altında büyük bir kapalı spor salonu içerisinde bireysel antrenman salonları olacak. Toplam proje bedeli yaklaşık 30 milyon liralık bir yatırımdır. Projenin 10 ayda tamamlanması planlanmakta. Son 1 yıl içerisinde de Aydın’da yaklaşık 1 milyarlık spor yatırımları hayata geçti ve yapımı devam etmekte. 10 tane yarı olimpik yüzme havuzu, 13 tane gençlik merkezi, 119 tane halı saha, 6 tane de spor salonu yapıldı. Emeği geçen tüm arkadaşlarımızı, Milletvekillerimizi ve İl Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu yatırımlar Aydınımız ve gençlerimiz için çok önemli. Bizim uzun zamandır takip ettiğimiz projelerdir bunlar. Bu projeler il, ilçe ve gençlerimize hayırlı olsun. Çine’de yaklaşık 45 milyon civarı spor yatırımı yapıldı. Mahalle muhtarımızdan da talepler var. Bunlarla ilgili de çalışmalarımız olacak” şeklinde ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2023, 10:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472