AK Parti Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Savaş memleketi Çine’de ziyaret ve temaslarda bulundu. Savaş, Çine Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Çine AK Parti binasında önce partililerle buluşan AK Parti Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, daha sonra Çine Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Savaş’ın ziyaretlerinde, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı ve partililer eşlik etti.

Türkiye Yüzyıl’ını el ele, gönül gönüle birlikte inşa edeceklerine değinen Savaş, “Çine’de yapacağımız daha çok iş var. Yatırımlarımızın birçoğunu hayata geçirdik, daha birçok yatırım yapacağız. Çine’yi bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Aydın-Çine Demiryolu'nu yapacağız. Gençlik Merkezimiz bitmek üzere, doğalgaz hemen hemen her mahallede var. Çok güzel bir hükûmet binamız oldu. Muğla ve Aydın arasında bir geçiş yolu olan Çine’yi daha ön plana çıkaracağız. Ayrıca Organize Sanayi Bölgesi'ne fabrikalar kuruluyor ve sırada bekleyen birçok fabrika var. Çine’yle ilgili çok hayallerimiz var. AK Parti’nin 12 milyon üyesi var. İnşallah 14 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden dünya lideri yapacağız” diye konuştu.