banner488

Sarıoğlu’ndan CHP’li Kıvrak’a sevgi seli

Sarıoğlu’ndan  CHP’li Kıvrak’a sevgi seli

Çine Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak, Sarıoğlu Mahallesini ziyaret etti. Kıvrak’ı karşılayan coşkulu kalabalık, 31 Mart’ta kararlarını Kıvrak’tan yana kullanacaklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak’ın Sarıoğlu Mahalle ziyaretinde, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, belediye meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti. “Bugünlere dişimle tırnağımla kazıya kazıya geldim” diyerek halkın içinden biri olduğunun altını çizen Başkan Kıvrak, katılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti. Halkı kucaklayarak, selamlayan Kıvrak program kapsamında yapacağı projeleri anlattı.

Kıvrak, “31 Mart’tan sonra kıymetli hemşerilerimin desteği ve Allah’ın izniyle yeniden aldığım görevi hak yemeden, layıkıyla yapıp Çine’mizi hak ettiği değere kavuşturacağım. Sizler beni yakından tanıyorsunuz. Bugüne kadar mesleğimi layıkıyla yaptım. Belediye başkanlığını görevimi sizlerin takdiri sonrasında yine layıkıyla yapmaya devam edeceğim. Buna emin olabilirsiniz. Hep birlikte kazanacak, Çine'mizi marka bir kent yapacağız. Çine’mizde yollar sorun olmaktan çıkacak. İlçemizin ulaşım ağını hızla yenilemek için asfalt üretim tesisimizi hayata geçireceğiz. Hem Çine halkımızın hem de ziyaretçilerimizin konforu için hayata geçireceğimiz otoparkımız, ilçe merkezimizdeki park sorununa çözüm sunacak. Vatandaşlarımız araçlarını güvenle park edip, rahat ve kolayca alışverişlerini yapabilecek. Geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi okul öncesi eğitimi alabilmeleri için ilçemizde kreş ve anaokulları açacağız. Çine Belediyesi olarak arsa, proje ve altyapı hizmetlerini üstlenerek hemşerilerimizin kısa sürede ucuz konut sahibi olmalarını sağlayacağız. 31 Mart için destek sözümüzü aldık. Bizlere inanan ve güvenen mahallelerimizin güvenlerini boşa çıkartmayacağız. Meclis üyesi adaylarımızı ve beni sevgi dolu, coşkulu bir şekilde karşıladıkları için tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472