banner488

Aday Ali Dinçer, “Karakollar Mahallemiz futbolun maden ocağı olacak”

Aday Ali Dinçer, “Karakollar Mahallemiz futbolun maden ocağı olacak”
banner496

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, seçim çalışmalarını Karakollar mahallesinde coşkulu ve yoğun kalabalıkla gerçekleştirdi. Dinçer, “Mahallemiz Uyan spor kulübüne kavuşacak” dedi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer ve Cumhur İttifakı heyeti Karakollar mahallesinde düzenledikleri seçim çalışmasında, mahalle sakinleri tarafından alkışlar eşliğinde, çiçeklerle karşılandı. Yoğun kalabalığın olduğu programda Dinçer, mahalle sakinlerine teşekkür etti. Dinçer seçildiği gün itibari ile gönülden, aşkla hemşerilerine hizmet vereceğinin sözünü verdi.

“İş bilmezlere, hesap vermezlere son vereceğiz”

Çine’nin önünün açık, refaha kavuşacağını vurgulayan AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “31 Mart 2024 yerel seçim tarihi geliyor. Belediyeyi yönetenlerin karnelerinin verileceği, mührün halkın elinde olduğu önemli gün geliyor. Beş yıldır Aydın’ı, Çine’yi, Karakolları unutanlara ceza vereceğimiz gün. Bu iş bilmezlere, hesap vermezlere son vereceğimiz gün geliyor. 2019 yılı seçimlerinde 48 tane vaatle çıktılar. Fabrika kurmaktan, solucan tesislerine, Kalabak’ta gondollarla gezmekten, Kavşit Yaylasına turizm tesislerine, Sanayi sitesi gibi bir çok vaatte bulundular. Dünya Çineliler günü bile yapacaklarını söylediler. Ama hiç birini yapmadılar. Karnelerini verirken bunları sakın unutmayın. Son anda sizlerin gözlerini boyamalarına sakın izin vermeyin. 2019 yılında 417 gibi az bir farkla seçimi almayı başaramadık. Yatağan, Bozdoğan, Koçarlı gibi ilçeler bunu başardı. Başaran ilçeler kazandı. Çamur içinde olan sokaklar için asfalt tesisi kuracaklarmış. Siz önce yıllardan beri parke taşı fabrikasının çöplüğe dönüştürülmesinin hesabını verin. Aydın’da Büyükşehir adayımız Mustafa Savaş, birilerinin reklam harcamaları için 500 milyon harcanan bütçeyi kapatmak için, Türkiye’nin en pahalı su faturalarını ödeyen hemşerilerine büyük müjde verdi. Ne dedi ‘Suya yüzde 50 indirim’ ve 5 yıl boyunca tüm ilçeler, mahalleler dahil zam yapılmayacak diye ilave etti. Emeklilerimize 1 Nisan’dan itibaren her ay 5 bin lira destek verecek. Cumhur ittifakı olarak Ak Belediyecilik hizmetleri ile halkımızı taştıracak olan bizleriz. 1Nisan’dan sonra Aydın ve Çine şahlanacak inşallah. Şu anda bizim, bizim diye tanıttıkları Aydınlı Mehmet, o bile umudunu kesti 8 yıl önce Aydın’a taşındı. Onu da geri getireceğiz, merak etmesin. Çine’nin önü açık, refaha kavuşacağız. Çipaş rahmetli Raşit Kalkan zamanında kurulmuş 47 yıldır hizmet veren fabrika. Maalesef kötü yönetiminden dolayı sıkıntı var, bu fabrikayı kurtarmak için bize ihtiyaç var. Kendisi 3 ay Çipaş ‘ı idare edemedi. Diyorum ki 31 Mart’ta Aydınlı Mehmet’i de kurtaralım, 8 ay sonra belediyeyi teslim etmek zorunda kalmasın. Zeytinlikleri sattılar, yem fabrikasını kapattılar mümkün değil Çine’yi idare etmesi. İyi bir insandır ama iyi bir yönetici demek değildi. Çine’ye bu gömlek dar geliyor. Şehrül Emin, kendisinden emin olana, topraklarımızı sattırmayacak, yaptıklarına kefil ve şahit olduğumuz atasından demokrat, dedesinin izindeki Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer’e ihtiyaç var. Hepinizin oylarına talibimiz” şeklinde konuştu.

Dinçer, “Mahallenin itibarını geri kazandırmak”

Göreve gelemeden mahallenin Kireççi Deresi ıslah sorununu çözdüklerini vurgulayan Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Ali Dinçer, “Koray Kocademir’i benim için önemli bir sporcu ve futbolcuydu kardeşimiz. Allah rahmet eylesin, ailesine de sabırlar diliyorum. Atalarımın ve ailemin desteği ile bu yola çıktık. Sizlerin destekleri bizim için çok önemli. Bu mahallenin çok çalışkan vatandaşlarısınız. Emeğinizi, hakkınızı artık size değer vermeyenlere yedirmeyin. Belediyeye destek veren mahallelerden birisiniz ama her zaman da ikinci planda oldunuz. Buraya hizmet yapılsa da yapılmasa da oy veriliyor diye düşünüldü. İkinci sınıf muamele gördünüz, hizmet göremediniz.İlk yapacağımız bu mahallenin itibarını geri kazandırmak. Göreve gelmeden daha Kireççi Dere ıslahı problemini hallettik, sözleşmesi imzalandı, projesi hazır. İkinci büyük sorun mahallede kanalizasyon sorunu var. Duvarı nem, insanı gam öldürür. Burada da her binada nem rutubet var. Biz sizlere dermen olmaya, şifa olmaya geleceğiz. Doğalgaz eksikliği de var sözünü veriyorum doğalgazı da getireceğiz mahallemize. Karakollar ve Çine arasındaki eski yol içinde çok güz yürüyüş ve bisiklet yolları için imar çalışmalarımız olacak. Bir Uyan sporumuz vardı. Hep hayalimizdi formasını giymek. Kapatıldı. Şahsen de içimde bir ukdedir Uyan sporu tekrar kurmak istiyorum. Amatör kulüp maçlarının oynatılması için sahayı da açarak yeniden başlayacağız. Mahallemiz futbol maden ocağı olacak inşallah. Yeter ki devletin kanalıyla Çine’ye hizmet gelmesin, Çine büyümesin istiyorlar. Biz bunun tam tersini yapacağız. Çine büyüyecek, güçlenecek, güzelleşecek. 31 Mart’ta bu gidişata son vermek için değişimin şart olduğunu söyleyerek tüm halkımızdan desteklerini istiyorum” ifadelerini kullandı.

Dinçer, 1 Nisan’da sandıktan çıktığı itibari ile yapacağını planladığı projelerini tanıttı. Daha sonra tek tek meclis üyesi adayları Eren Aytepe, Mehmet Kazım Coşar, Mehmet Semih Uyar, Akın Altıntaş, Kazım Oluç, Ahmet Dönmez, Ayşe Varol, Cafer Yetiş, Harun Kozan, Veli Kılışçı, Orçun Kavak,Kaan Namlı, Cemal Çakır ve Ali Erdem’de söz verdi. Meclis adayları kendilerini tanıtarak Ali Dinçer için destek istediler.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2024, 18:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472