banner488

Başkan Çerçioğlu ve Başkan Kıvrak, Çine ata tohumlarını vatandaşlarla buluştu

Başkan Çerçioğlu ve Başkan Kıvrak, Çine ata tohumlarını vatandaşlarla buluştu
banner496

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak Çine’de vatandaşlarla bir araya geldi. Çerçioğlu ve Kıvrak, meydan taksi durağında Ata Tohumlarından üretilen binlerce fidenin dağıtımını yaptı.

Üreticilerin her zaman yanında olmaya devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, yıllık üç milyon olan fide üretiminin 10 milyona çıkarılacaklarını bildirmişlerdi. Büyükşehir, Aydın’ın 17 ilçesinde yapılan fide dağıtımıyla şimdiye kadar 27 milyon fideyi Aydınlı vatandaşlarla buluşturdu. Başkan Kıvrak’ında eşliğinde Başkan Çerçioğlu Çine’de ata tohumlarını vatanlara dağıttı. Ata Tohumları Projesi kapsamında yerel değerlerin korunmasında ve gelecek nesillere aktarılmasında öncü rol oynayan Çerçioğlu, “Yerli ve milli tohumlarımıza her zaman sahip çıktık, bundan sonra da sahip çıkmaya devam edeceğiz. Torunlarımızın da atalarımızdan bizlere miras kalan bu tohumlardan üretilen sağlıklı sebze ve meyveleri yemesini istiyoruz. Üreticilerimize desteklerimiz artarak devam edecek” ifadelerini kullandı.

Aydınlı vatandaşlar, Çerçioğlu’na ve Kıvrak'a  üretime ve üreticiye sahip çıktığı için teşekkür etti. Çerçioğlu, yerel tarım ürünlerine ve milli değerlere sahip çıkmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472