banner488

Muhtar Taner İçöz, “Çalışmak için geldik, çalışmaya devam ediyoruz”

Muhtar Taner İçöz, “Çalışmak için geldik, çalışmaya devam ediyoruz”
banner496

Kahraman Mahallesi Muhtarı Taner İçöz hedeflerini gerçekleştirme yolunda canla başla çalışmaya devam ediyor.

Kahraman Mahalle Muhtarı Taner İçöz ve azaları, 4 yıl önce çıktıkları yola, çalışmak için geldiler ve mahalleleri için çalışmaya devam ediyorlar. Mahalle sakinlerinin rahatı, huzuru ve ihtiyaçlarını bir fiil yerine getirmek için vatandaşla bürokrasi arasında köprü vazifesi gören mahalle heyeti Çine’nin gözde mahallesi olma yolunda dur durak dinlemiyor. Mahallede çevre düzenlemesine önem veren Muhtar İçöz, kurumların da desteğini alarak mahalleye birçok hizmet geldiğini söyledi. Hizmetlere yenilerini eklemeye devam ederek çiftçiler için yükleme rampası, muhtarlığa ait binaların tadilatı ve mesire alanı çalışmalarına devam edildiğini belirten Muhtar İçöz, mahallesi için yapılan tüm hizmetlerde desteklerine esirgemeyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer başta olmak üzere emeği geçen tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.

“Sıcak asfalt kaplama çalışmalarımız tamamlandı”

Kahraman mahallesi ve 14 mahalleye ulaşımın sağlandığı sıcak asfalt çalışmasını sona erdiğini belirten Kahraman Mahallesi Muhtarı Taner İçöz, “Bir buçuk yıl önce 3 etaplı başlayan Kahraman Mahallesi yolumuz yaklaşık iki buçuk kilometre uzunluğunda, bir buçuk kilometre mesafeyle Çine bağlantısı olan ve 14 mahalleye ulaşım sağlayan anayolumuzun sıcak asfalt kaplama çalışması tamamlandı. Kahraman Mahallesi İlkokumuzun ve merkez kahve önüne birer adet kasis talebimiz yetkililer tarafından onaylandı ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak. Yolumuz günün şartlarına elverişli vatandaşlarımıza konforlu şekilde ulaşım sağlamaktadır” şeklinde konuştu.

“Bir ilki gerçekleştiriyoruz”

Çine’nin toplam 72 mahallesinde bulunmayan bir ilki hayata geçirmek için kolları sıvayan Muhtar İçöz, “Hiçbir mahallede olmayan ve bir ilki gerçekleştirmek için mesire alanı projemizi hazırladık. Mahallemizde 4 dönümlük sahayı 150 kamyon dolgu malzemesi taşıyarak mesire alanımızın düzeltilmesini ile işe başladık. En kısa zamanda ağaçlandırma çalışmalarımız başlayacak. Mesire alanımızda piknik bankları, geleceğimizin emanetleri çocuklarımız için oyun parkı alanı, küçük satış noktaları gibi mahalle sakinlerimizin güzel vakit geçirebileceği bir alan kazandırma çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

“Yükleme Rampamız hizmette”

Kahraman Mahalle Muhtarı Taner İçöz bu kez çiftçiler için bir projeyi gerçekleştirdi. İçöz, “7-24 her zaman Çine ve tüm mahalle çiftçilerinin kullanabileceği yükleme rampamız hizmete girmiştir. Çiftçilerimize hayırlı olsun. Ayrıca mahallemizde muhtarlık hizmet binamız, imam lojmanımız ve mahalle meydanı komple tadilat ve boyama işleri yaptık. Bizler Kahraman Mahalle muhtarı ve azaları olarak her zaman vatandaşımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Daha güzel ve yaşanabilir bir mahallemiz için çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2023, 10:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Yılmaztürk Efe
Yılmaztürk Efe - 11 ay Önce

Kahramanspor maçlara çıkamiyormuş ona da bir el atın gençler spor yapsın

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472