banner488

Muhtar Mustafa İgci, geleneksel muhtarlık yemeğini sürdürdü

Muhtar Mustafa İgci, geleneksel muhtarlık yemeğini sürdürdü

Çine’nin Yolboyu Mahalle Muhtarı Mustafa İgci, mahallesinde muhtarlık ve iftar yemeği geleneğini sürdürdü.

Yolboyu Mahalle Muhtarlığını dönem muhtarlık görevini yapan babası Mustafa Igci’den devralan ve mevcut muhtar Mustafa İgci 2024 mahalli seçimlerinde rakipsiz olarak seçime kazandı. Muhtarlıkta ikinci dönemine başlayan ve yaptığı çalışmalarla köy halkı tarafından sevilen Muhtar İgci babasının geleneksel olarak düzenlediği muhtarlık yemeği ve iftar yemeği programını sürdürmeye devam etti. Düğün Salonunda mahalle halkına iftar programı düzenleyerek birlik beraberlik mesajı veren İgci, yemek öncesi yerel seçimlerde Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kıvrak için üzerinde ‘Bizim Mehmet’ yazan adak kurbanını kestirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen programda dualar edilerek, oruçlar açıldı. İgci, davete gelen misafirlerle tek tek ilgilenerek sohbet etti.Mahalle halkı iftar sonrasında Muhtara teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

İftara katılan Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Muhtar Mustafa İgci’ye ve ailesine Allah kabul etisin dileklerinde bulunarak teşekkür etti.

Yemeğe, Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP Belediye Meclis Üyeleri, Şoförler Odası Başkanı Ahmet Sert, Soğancılar Mahalle Muhtarı Ali Tarhan, Bucak Mahalle Muhtarı Ali Altıntaş ve vatandaşlar katıldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2024, 00:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472