banner488

Konyalı Hafriyattan geleneksel iftar yemeği

Konyalı Hafriyattan geleneksel iftar yemeği
banner496

Çine’de 35 yıldır hafriyat alanında faaliyet gösteren öncülerden olan Konyalı Hafriyat, her yıl düzenlediği geleneksel iftar yemek programını bu Ramazan ayında da sürdürdü.

İlçede sektörün öncü ismi Konyalı Hafriyat sahibi İsmail Örgüt ve oğlu Mehmet Örgüt, yıllardır geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinin organize etti. Firmada çalışan personeller, ezanın okunmasıyla beraber hep birlikte dua ederek oruçlarını açtılar. Örgüt ailesi tarafından her yıl Ramazan ayında verilen iftar yemeği programına firmanın tüm çalışanları ve aileleri katıldı.

Firmanın kurulumunda büyük emeği geçen Konyalı Hafriyat sahibi İsmail Örgüt, ”Sizlerin de bildiği gibi Konyalı Hafriyat çatısı altında büyük bir aile olduk. Her geçen gün ailemiz büyümeye devam ediyor. Siz değerli çalışanlarımızın büyük bir titizlik ile gerçekleştirdikleri çalışmalar sayesinde her yıl biraz daha ilerliyoruz. Bugünlere gelmemizde emeği büyük olan, hiçbir özveriyi esirgemeyen değerli çalışma arkadaşlarımız ile birlikte geleneksel iftar yemeğimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Güzel bir şekilde hatırlayacağımız geleneksel iftar etkinliğimize katılan tüm personelimize ve ailelerine teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

İsmail Örgüt ise, “Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Kardeşlik duygularının en yoğun hissedildiği bir aydır. Birlik ve beraberlik duygularının ön plana çıktığı Ramazan ayında gelenekselleştirdiğimiz iftar yemeğinde tekrar sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum " ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472