MHP İlçe Başkanı Kazım Oluç ve eşi Aliye Oluç tarafından düzenlenen iftar yemeğinde yüzlerce partili ve davetli bir araya geldi.

MHP İlçe Başkanı Kazım Oluç ve eşi Aliye Oluç tarafından Şehler Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar yemeğinde Oluç çiftinin kızları Feride Nazenin ve Ayşe Bengü’de katıl. İftar yemeğine AK Parti Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, MHP Aydın 1. Sıra Milletvekili Deniz Depboylu, MHP Aydın 2. Sıra Burak Penlivan, AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı, Çine Esnaf Kefalet Başkanı Celal Özden, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Akçaova Esnaf Kefalet Başkanı nail Uzun, Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can, MHP Aydın İlçe Başkanları, İl ve İlçe Ülkü Ocakları Başkanları, muhtarlar, çok sayıda partili ve davetliler katıldı.

Program iftar öncesi görevli imam hatiplerin Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Akşam ezanının okunması ile oruçlarını açan davetliler iftar duasına eşlik etti.