banner488

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi Projelerini tanıttı

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi Projelerini tanıttı

Mehmet Tuncer Anadolu lisesi Erasmus plus K 122 kısa dönemli okul eğitimi personel ve öğrenci hareketliliği "EĞİTİMDE MAKER OL" projesinin yaygınlaştırma toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, Mehmet Tuncer Anadolu lisesi öğretmenlerini çalışmalarından dolayı tebrik ettiğini, diğer okullardan da başvuruların artmasını temenni ettiklerini dile getirdi. İlçe ARGE proje sorumlusu Pembe Zeynep Gider Erasmus projelerine başvuru süreci hakkında bilgilendirme yaptı. Ardından Biyoloji öğretmeni Semra Alkan proje çalışmaları hakkında sunumlarını yaptı.

Alkan, "Erasmus projelerinin bir amacı da kültürleri bir araya getirmek, yeni ülkeler girme imkanı sunmak ve yabancı dilin önemini vurgulamaktır. Projemizde yer alan hedeflere ulaştık. Projemizin uygulanabilirliğini arttırmak adına aldığımız eğitimlerle derslerimizde çeşitli dijital araçları kullanmaya başladık. Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi ailesi olarak amacımız çağa ayak uydurmak, daha çok öğrenciye dokunabilmek, mesleğimizi ilk gün ki heyecanda tutabilmek adına her geçen gün kendimizi yenileyerek başarıya bir adım daha yaklaşmaktır. Bizlere bu imkanı sunan herkese teşekkür ederiz."

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2023, 10:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472