Kahraman Mahallesinde rakipsiz mevcut muhtar Taner İçöz ikinci kez seçilerek, güven tazeledi. Taner,” Mahallemin güvenini ikinci kez kazanmak beni onurlandırdı” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde Kahraman Mahallesi’nde mevcut muhtar Taner İçöz yeniden seçilerek “yola devam” dedi. İçöz, 855 seçmenin bulunduğu Kahraman Mahallesi’nde kullanılan 756 oydan, 671 oyu alarak ikinci kez muhtar seçildi. Seçimde kendisini destekleyen mahalle sakinlerine teşekkür eden İçöz, Kahraman Mahallesinin kazandığını ifade etti.

Mahallesini Çine’nin gözdesi yapacağını belirten Muhtar Taner İçöz,”Beni 2’inci kez Kahraman Mahalle Muhtarlığına tercih eden mahalle halkıma çok teşekkür ederim. Ben halkımın bana güvenini gördüm. Bu beni hem gururlandırdı hem de onurlandırdı. Güvenlerine her zaman layık olmaya devam edeceğim. 5 yıl boyunca hizmet vererek Kahraman Mahallesini eksiklerini tamamladık. Önümüzde bir 5 yıl var. Bu süreçte Mahallemi Çine’nin gözdesi yapmak için var gücümle hiç durmadan çalışacağım. Bizlere destek veren tüm mahalle sakinlerimize saygı sevgi ve hürmetlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

Muhtar Taner İçöz ile birlikte çalışacak azalar ise; Ömer Karadana, Durmuş Girgin, Ali Emir, Kamil Kocabaş, Kamil Akbaş, Fatih Ünal, Mustafa Dağlı, Serkan Alkan

Başkan Kandemir, “Topçam Sulama Birliği’ni ne şekilde devredildi” Başkan Kandemir, “Topçam Sulama Birliği’ni ne şekilde devredildi”