Çine Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalarla modern bir görünüme kavuşan Eski Peynir Hali, Ağustos Perşembe günü saat 11.00’de düzenlenecek resmi törenle açılacak.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in ilçeye kazandırdığı önemli yatırımlardan biri olan Eski Peynir Hali’nin, ilçe halkına hizmet vermeye başlamasının ardından resmi açılışı da yapılacak. Baştan sona yenilenmesinin ardından sabahın ilk saatlerinden itibaren vatandaşların uğrak noktası olamaya devam eden Eski Peynir Hali, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da katılımıyla açılacak. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 3 Ağustos Perşembe günü saat 11.00’de gerçekleşecek açılış törenine tüm Çine halkını davet etti.

"Halkımıza Hizmet İçin Çalışıyoruz"

Pazarın ilk gününde pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini yerinde dinlediklerini hatırlatan Başkan Enver Salih Dinçer, “Çine’mize modern bir pazar yeri daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Daha modern bir Çine için bir projemizi daha hayata geçirdik. Pazar yerimizi yenileyerek vatandaşlarımızın hizmetine tekrar sunduk. Yapım aşaması süresince vatandaşlarımız ve esnaflarımıza gösterdikleri sabır için teşekkür ediyoruz. İlçemize hayırlı olsun. Açılışımıza tüm Çine halkımızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.