banner488

Dinçer, vatandaşların desteğiyle Belediye Başkanlığına doğru emin adımlarla yürüyor

Dinçer, vatandaşların desteğiyle Belediye Başkanlığına doğru emin adımlarla yürüyor
banner496

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Yeniköy Mahallesi’nde seçmenine seslenerek “Müjdelerimizle geliyoruz” dedi.

Çine’ye hizmet aşkıyla bu yola çıktığını ifade eden Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer Yeniköy Mahallesini ziyaret etti. Bugüne kadar düzenlediği tüm mahalle sohbet toplantılarında ayrıştıran değil birleştiren, kucaklayan, ötekileştirilen değil bütünleştiren konuşmalar yaparak halkın gönlünü fetheden Dinçer, ziyarette bulunduğu her yerde vatandaşların desteğiyle Belediye Başkanlığına doğru emin adımlarla yürüyor.

Yeniköy mahalle sakinlerinin çoğunluğunun katılım sağladı seçim çalışması kapsamındaki ziyarette ilgilinin, alakanın ve samimiyettin yoğun olduğundan dolayı teşekkür eden Dinçer, “Hizmet etmek için geliyoruz, sizlerin yıllarca hizmet yoksunluğunu çektiğinizi biliyoruz. Buna son vermek ve sizlere dolu dolu hizmet verme aşkıyla, Çine’yi baştan yaratmak için geliyoruz. Çok kıymetli hemşerilerim bu kez sorun değil çözüm odaklı bir belediyecilik için, Çine için, kendiniz için değişimin şart olduğunu bilinci içirişindesiniz. Bu düşünceler ile sizlerin oylarına talibim. Sizlerin desteği bu kez başaracağımıza inancım tam” dedi.

Dinçer’in ziyaretinde AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili eşlik etti. Dinçer, projelerini tanıtımı yaparak mahallenin eksikleri hakkında en kısa zamanda göreve geldiğinde el atacağını söyledi. Daha sonra meclis üyesi adaylarını tek tek tanıtımı gerçekleşti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472