banner488

MHP’li Oluç'un, Cumhur ittifakı adaylarına destek daveti

MHP’li Oluç'un, Cumhur ittifakı adaylarına destek daveti
banner496

Milliyetçi Hareket Partisi Çine İlçe Başkanı Avukat Kazım Oluç, yazılı basın açıklaması yaparak Milliyetçi ve Ülkücü kardeşlerini Savaş ve Dinçer için yerel seçimlerde tam desteğe davet etti.

Oluç yapmış olduğu basın açıklamasında, “Cumhur İttifakı Kapsamında, Çine Belediye Başkan Adayımız Ak Parti Adayı Ali Dinçer’dir. Milliyetçi Hareket Partisi Çine İlçe Başkanı sıfatıyla kendim Meclis Üyesi Adayıyım, Yine Çine Ülkü Ocakları Başkanımız Veteriner Hekim Ali Erdem de meclis üyesi adayıdır.

Çineli Hemşerilerimiz; Çine’de CHP’nin yönetiminden bıkmış vaziyetteler, İlçemizdeki Yolların bir türlü yapılamadığından şikayetçiler, İlçemizin her geçen gün küçülmesinden şikayetçiler, İlçemiz Belediyesini yönetenlerin seçimlere 3 ay kala çalışmasından bezmiş haldeler. İlçemizin tarlalarının ve zeytinliklerinin satılmasından çok rahatsızlar. CHP’nin hem 2014 te hem de 2019 da vaat ettikleri projeleri yapmadıkları için hem hemşerilerimizin çok tepkili. Çine de Adayımız Ak Parti adayı Ali Dinçer’dir. Adayımız Ali Dinçer yerel seçim süreci başladıktan sonra çalışmaları, insanların sevgisi, hem projeleri Çineli hemşerilerimiz tarafından çok sevildi. Tüm Milliyetçi ve Ülkücü kardeşlerimi 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Çine Belediyesi’nde Değişimin Adı Ali Dinçer’e ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde Mustafa Savaş’a destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2024, 15:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472