banner488

Ali Dinçer, “Şifre Mustafa ve Ali”

Ali Dinçer, “Şifre Mustafa ve Ali”
banner496

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, 31 Mart yerel seçimlere son günler kala çalışmaları hız kesmeden devam ederken, Evciler mahalle çalışmasına AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen’de destek için katıldı.

Evciler mahalle sakinleri, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer’in ve AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen’in ziyaretine yoğun ilgi gösterdi. Özmen, seçim süreciyle ilgili umutlu mesajlar paylaşarak ve 31 Mart seçimlerine kararlılıkla ve birlik vurgusuyla hazırlandıklarını belirti. Dinçer, göreve geldikleri ilk günden itibaren hazırlamış oldukları projeleri hayata geçireceklerini söyleyerek, projelerini tanıtımını yaptı. Mahalle sakinleri ‘Evciler sizinle, Başkan Ali Dinçer’ sloganlarıyla alkışlar eşliğinde konuşmacıları dinledi.

Kandemir, “Çine’nin, Şehrül Emin bir Ali Dinçer’e ihtiyacı var”

Çine’nin öğretmelerine ve öğrencilerine laf söylettirmem diyen AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Son düzlüğe geldik. Pazar günü karne günü. Aydın ve Çine belediyesini yönetenlerin karnesini vereceğiz. Bu fırsat 5 yılda bir bize geliyor. Bu 5 yıl içerisinde bizleri unutanları, temel atma törenleriyle bizleri kandıranların, son üç ay taş döşeyip çamurlu yollarda bizleri gezdirenleri unutmayacağımız, hesabını yaparak karnesini vereceğimiz önemli bir gün. Hemşerimiz, abimiz sizlerin büyük desteği ile Allah’ın izniyle sandıktan çıkacak ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Savaş olacak. Hizmetsizliğe bu halkımız son verecek. Marka şehircilik üzerinde Savaş’ın birçok projesi var. Bunlardan en önemlileri emeklilerimize her ay 5 bin TL destek. Üniversitede okuyan öğrencilerimize her ay bin lira destek. 0-4 yaş çocuğu olan annelerimize her ay 2 bin TL destek. 17 ilçede 20 bin Aydın kent konutları hiç kimseyi de evsiz bırakmayacak. Hemşerimiz Türkiye’de en uzun süre KİT Komisyonluğu yapan milletvekili. Çine’ye bu dönemde birçok hizmet kazandırdı. Beş yıl hiç durmadan yatırım getirdi. En önemli yatırımlar içerisinde doğalgaz. Buradan müjdeyi de vereyim; Evciler, Karakollar, Kahraman, Mutaflar ve Akçaova mahalleleri 5yıl içerisinde doğalgaza ulaşacak. 1 Nisan’da Mustafa Savaş ve Ali Dinçer’le AK belediyecilikle tanışan belediyeler hiçbir mahallesinde yol sorunu olmadan bütün dönemini tamamlamış olacak. Bazı ilçeler CHP zihniyetinden kurtularak AK Belediyeciliğin gerçek belediyecilik anlayışı ile tanıştı. Çine’de de bizim buna son vermemiz gerekiyor. Bizim Çine’yi seven, gönül veren, yanıp tutuşan, büyük hayalleri, hedefleri olan bir Ali Dinçer’e ihtiyacımız var. Bizim 8 yıl önce Çine’yi terk eden Aydınlı Mehmet’e ihtiyacımız yok. Eğitimi bahane edenler, Çine’nin eğitiminde hiçbir problem yok. Gitme tercihi kendilerine aittir. Çine’de 7bin öğrenci 45 okulda derslik başına 15 ortalamayla LGS ve üniversite sınavlarında yüzde 76’nın üzerinde bir oranla başarılı bir ilçe. Kimseye Çine’nin öğretmenlerine, öğrencilerine laf söylettirmem. Rahmetle anıyorum belediye başkanı çocuklarını Aydın’da okuttu ama bir gün olsun Çine’yi terk etmedi. Memleketi terk edenden bize hayır gelmez. Bize Şehrül Emin, zeytinliklerimizi, tarlalarımızı sattırmayacak kendisinden emin olan atasının izinden giden dedesinden demokrat bir Ali Dinçer’e ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Özmen, “Umutluyum”

Seçim kampanyasında tüm adaylar ve teşkilatların yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Özmen, “Yaklaşık iki buçuk aylık bir kampanya süreci devam ediyor, artık son günlere girdik, arkadaşlarımız gerçekten çok büyük bir efor sarf ediyorlar. Çine belediye başkan adayımız Ali Dinçer, ilçe teşkilatlarımız, özellikle son 15 gündür de ciddi bir seçim havası oluşmaya başardı. Çine’de değişim arzusu var. Bu net bir şekilde sahaya yansımış durumda. 2014 ve 2019'dakinden farklı psikoloji bu süreçte yok. Yani insanlar 2024'te biz yerel seçime gidiyoruz yerelde bize hizmet edecek aktörleri seçiyoruz. Kim daha iyi hizmet edecekse o gelsin. Bu bakış açısı Aydınlı hemşerilerimize yerleşmiş, bu gerçekten beni ileriye dönük umutlandırıyor. Çünkü yerel seçimde hizmet eden aktörler her zaman ön plana çıkıyorlar. Aydınlı hemşerilerimizde büyükşehir adayımız Sayın Mustafa Savaş’ta ve Çineli hemşerilerimizde Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Ali Dinçer’de o potansiyeli gördüler, ben buna inanıyorum” dedi.

“Yapmak değil yıkmak düşünleri”

Çine’yi marka şehir olarak büyütmek için Mustafa Ali şifresini veren Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer,” Tüm ilçeler Çine’den çıkacak bir kıvılcımı bekliyor. Bu kıvılcım başlarsa Aydın’a kadar gider. Ailemin ve sizlerin destekleriyle bu seçimi Allah’ın izniyle bu seçimi alacağımızdan eminiz. Sizlere ve kendimize güveniyoruz. Her zaman her daim sizin içinizden biri olmaktan gurur duydum. Devlette asla ayırt etme kayırmaca yok. Projeler hazırladık bir sene için de projelerimizi devlet hayata geçirdi. Devletimiz gücünü ve babalığını gösterdi bu memlekete, yeter ki siz projelerinizi hazırlayın. Şu çok acıdır, burada 20 yıllık bir belediye var. Ama hiç gördünüz mü devletin katkısıyla bir proje hazırladıklarını. Çünkü yok projeleri. Proje hazırlamak istemiyorlar. Çünkü devletin gücünü Çine’ye girmesini istemiyorlar. Tahammülleri yok. Amaçları yapmak değil yıkmak. Çok badiler atlattık, hastalık, deprem gibi çok şükür devletimiz dimdik ayakta. Bizde istiyoruz ki devletin gücü yanımızda olsun. Aydın Büyükşehirde Mustafa abimiz belediye başkanı olsun. Çine’de bizlere destek verin Çine ‘de biz belediye başkanı olalım. Çine’yi marka şehir olarak büyütelim. Çine’nin bir şifreye ihtiyacı var. Mustafa Ali’dir bu şifre. Aydında Mustafa Çine’de Ali’dir. Mustafa Savaş Ali Dinçer el ele Çine şampiyonlar ligine” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472