31 Mart Yerel Seçimlerinde Çine Belediye meclis üyesi seçilen Cumhur İttifakı meclis üyeleri mazbatalarını alarak göreve başladı.

Çine Belediye Cumhur İttifakı Meclis Üyesi seçilen 6 meclis üyesi Çine İlçe Seçim Kurulunda Çine Hakimi Müjgan Mehtap Coşar tarafıdan, Müdürü İbrahim Ercan eşliğinde verildi. Mazbataları İlçe Seçim Kurulundan AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

‘’Veriler sözlerin takipçisiyiz’’

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “2024 yerel seçimlerinde demokrasi şöleni olarak Çine’mizde, Aydın’ımızda, Türkiye’mizde gerçekleştirdik. Hemşerilerimiz, vatandaşımız demokratik hak oylarını kullandı. Sandıkta da tecelli etti. Seçilen arkadaşlara hayırlı olmasını diliyorum. Memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bundan sonra bize düşen de Çine Belediyesi, Aydı Büyükşehir Belediyesi’nin yaptıklarını yakinen takip etmek olacaktır. Bize gelen taleplerini değerlendirmek, yapamadıklarının da sonuna kadar takipçisi olacağız. Seçilen arkadaşlarımıza ve mahalle muhtarlarımıza da başarılar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

‘’Gereken çalışmaları yapacağız’’

MHP İlçe Başkanı Kazım Oluç ise; ‘’2024 yerel seçim sonuçları ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Daha iyi bir netice almak isterdik ama neticede kazananın Çine olduğunu düşünüyoruz. Mecliste gereken her türlü muhalefetin sesi olarak ne gerekiyorsa yapacağımızdan emin olsunlar’’ dedi.

Yeni Dönem Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri; Evren Aytepe, Mehmet Kazım Coşar, Mehmet Semih Uyar, Akın Altıntaş, Kazım Oluç, Ahmet Dönmez isimlerinden oluştu.

Başkan Eşiyok, çiftçilerin sorunlarını Ankara’ya taşıdı Başkan Eşiyok, çiftçilerin sorunlarını Ankara’ya taşıdı