Çine Belediyesi ekipleri, kentin birçok noktasında gerçekleştirdiği yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarıyla Çine’nin yollarını hem yeniliyor hem de konforlu hale getiriyor.

Çine Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşlara sağlıklı, konforlu ve kaliteli ulaşımın sağlanması amacıyla kaldırım ve yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Soğancılar Caddesi’nde yenileme çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol yapım ve yenileme çalışmalarına Cumhuriyet Mahallesi 65 Sokak ile Soğancılar Mahallesi 140 Sokak’ta devam ediyor. Tamirat, bakım ve onarım çalışmalarını da aksatmayan ekipler, faaliyetlerini Şevketiye Mahallesi 280 Sokak, Hamitabat Mahallesi 212 Sokak ile Evciler Mahallesi 904 Sokak’ta sürdürüyor.

Eski Peynir Hali’nin Çevresi Yenileniyor

Ekipler, perşembe günü kurulacak ilk pazarla hizmet vermeye başlayacak Eski Peynir Hali’nin çevresinde de yol yenileme çalışması başlattı. Eskiyen taşları sökerek yeni taş döşeme işlemi gerçekleştiren Çine Belediyesi ekipleri, vatandaşların rahatça alışveriş yapabilmeleri için gerekli tüm çalışmaları pazaryeri çevresinde yürütüyor.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer de sık sık çalışma yapılan bölgeleri ziyaret ederek, incelemelerde bulunuyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı mahallelerde çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Dinçer, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Ekiplerimiz tüm imkanlarımızla sahada ve görevlerinin başındalar. Belirlenen program dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın bizden beklentilerini biliyor ve çalışmalarımıza bu şekilde yön veriyoruz.’’