banner488

Çine’de "11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü" etkinliği düzenlendi

Çine’de "11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü" etkinliği düzenlendi

Çine’de Cumhuriyet’in 100. yılına özel oluşturulan “100. Yıl Cumhuriyet Ormanı” için hazırlanan fidanlar toprakla buluşturuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde Cumhuriyetin 100. yılına özel 2023 farklı yerde milyonlarca fidan toprakla buluşturuldu. Bu çerçevede ülke genelinde olduğu gibi Çine’de de kurulan “100. Yıl Cumhuriyet Ormanı” için ağaç dikim etkinliği gerçekleştirildi. Yeni Mahallede Yüksel Yalova Stadyumunda gerçekleştirilen etkinlikte hazırlanan ağaç fidanlarının dikimi yapıldı. Dikilen fidanlara can suyu verildi.

“Emeği geçen herkese teşekkür”

Çine Kaymakamı Murat Büyükköse’nin de katılımıyla gerçekleştirilen dikim etkinliğine ise katılım yoğun olurken, etkinlik öncesinde kısa bir konuşma yapan Büyükköse; " Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında 11 Kasım Milli Ağaçlandırma günün de 2023 farklı noktada, toplam 5 milyon 2023 adet fidan toprakla buluştu. Orman İşletme Şefliği organizasyonuyla Çine’de gerçekleştirdiğimiz 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nü kutluyor, dikeceğimiz fidanların hayırla olmasını temenni ediyorum. Emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Etkinliğe, Çine Kaymakamı Murat Büyükköse, Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, ADÜ Çine Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hasan Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Öner Oflaz,İlçe Jandarma Komutanı Memiş Arı, Askerlik Şubesi Başkanı Soner Yılancı, Ak Parti İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir, İlçe Müftüsü Yahya Ofşin, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2023, 16:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472