Cumhuriyet Parkı’na daha kolay ulaşım için yeni yol açımı gerçekleştiren Çine Belediyesi, AYDEM Çine İşletmesi’yle gerçekleştirdiği işbirliğiyle elektrik direklerini taşıtarak yolların güvenliği için de çalışıyor.  

Çine Belediyesi’nin, kente yeni yollar kazandırmak ve mevcut yolları yenilemek için ilçe genelinde başlattığı çalışmalar aralıksız sürüyor. Ekipler, Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in talimatları doğrultusunda yol yenileme, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belirlenen program dahilinde çalışmalarını Cumhuriyet Mahallesi 27. Sokak’la Soğancılar Mahallesi 140. Sokak’ta yürüten ekipler, Cumhuriyet Mahallesi’nde hizmete açılan Cumhuriyet Parkı’na ulaşımı kolaylaştırmak için yeni yol açımı gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, düğün alanı, kafeteryası ve parkıyla Çineli vatandaşların uğrak noktası olan Cumhuriyet Parkı çevresinde taş döşeme işlemi gerçekleştiriyor. Vatandaşların konforlu ulaşımı için faaliyetlerini sürdüren ekiplerin Kurban Bayramı’na kadar çalışmalarını tamamlayarak, yolu hizmete açmaları planlanıyor.  

AYDEM’LE İŞBİRLİĞİ YAPILARAK ELEKTRİK DİREKLERİ TAŞINIYOR  

Mahalle sakinleri ve Cumhuriyet Parkı ziyaretçileri için güvenlik önlemleri de alan Çine Belediyesi, AYDEM Çine İşletmesiyle işbirliği yaparak elektrik direklerinin taşınmasına öncülük ediyor. Çevrede bulunan elektrik direklerinin yerlerini daha güvenli bir ulaşım için değiştiren AYDEM Ekipleri, bakım çalışmaları gerçekleştirerek gerekli çalışmaları yürütüyor.    

“İLÇEMİZ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK”

Doğalgaz çalışmaları ve altyapısı tamamlanan yollarda çalışmaların belirlenen plan doğrultusunda sürdüğünü belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, çalışmalar hakkında şu açıklamalarda bulundu:  

“Doğalgaz başta olmak üzere başka nedenlerle bozulan yollarda yol yenileme ve tamirat çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, Cumhuriyet Parkı’mıza daha rahat ve konforlu ulaşım için çalışıyor. Ayrıca kurumlar arası işbirliği yaparak vatandaşlarımızın güvenliği için de gerekli adımları atıyoruz. Tüm emeklerimiz daha modern daha yaşanabilir bir Çine için.”