banner488

Başkan Dinçer’den Çineli Çocuklara Ara Tatil Hediyesi

Başkan Dinçer’den Çineli Çocuklara Ara Tatil Hediyesi

İlçede gerçekleştirdiği kültür sanat faaliyetleri ile vatandaşlara birbirinden renkli etkinlikler sunan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine'nin miniklerini yeni bir çocuk oyunu ile buluşturacak.

Yıl boyu gerçekleştirdiği tiyatro, söyleşi ve konserlerle Çine halkının ruhuna dokunan organizasyonlara ev sahipliği yapan Çine Belediyesi, çocukları eğlenceli bir kukla oyunu ile buluşturmaya hazırlanıyor. Ses ve ışık yönetmenliğini Ömer Faruk Yıldırım’ın yaptığı, kukla oynatıcıları Ertaç Özden ve Zeynep Yıldırım’ın sahneleyeceği Kukla Show adlı gösteri, 16 Kasım Perşembe günü saat 11.00 ve 14.00’te iki seans olarak miniklerin karşısına çıkacak.

Çine Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek Kukla Show’a tüm çocukları aile ve yakınlarıyla birlikte davet eden Başkan Dinçer, “Çocuklarımızı ilk ara tatillerinde eğlenceli bir etkinlik ile buluşturacağız. Çine’mizin miniklerinin tatillerini hem dinlenerek hem de kültür ve sanatla iç içe renkli anılar biriktirerek geçirebilmelerine katkı sağlamak istedik. Ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz Kukla Show’a tüm çocuklarımızı bekliyorum” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472