Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, seçim çalışmalarını Eskiçine Mahallesi’nde devam etti. Dinçer vatandaşlardan destek istedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, her geçen gün ziyaret trafiğini yoğunlaştırdı. Adaylığının açıklandığın andan itibaren çalışmalarına hız veren Dinçer, Eskiçine Mahallesi’nde kapı kapı dolaşarak bir dizi ziyaretlerde bulundu. El değmeyen tüm noktaları ziyaret etmeyi planladıklarını kaydeden Ali Dinçer, mahalle kahvesinde vatandaşlardan hem destek istedi hem de fikir ve önerilerini not aldı. Dinçer’in bugünkü ziyaretlerinde babası Ömer Dinçer, eşi Yeliz Dinçer ve kızı Elif Dinçer’de seçim çalışmalarına destek verdi.

2024 yerel seçimlerinde Çine’de artık iktidar elinin değmesi gerektiğini belirten Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “Eskiçine’de gönüller yapmaya geldik. Biz Çine’yi hak ettiği yerlere taşımak için, bu göreve talibiz. Gördüğümüz ilgi ve alaka bizleri de memnun ediyor. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Burası bizim ata toprağımız. Allah’ın izniyle desteklerine talibim” şeklinde konuştu.

"Kirli yastık" uyarısı: "Yastık kılıfınız klozetten bile daha fazla bakteri barındırabilir" "Kirli yastık" uyarısı: "Yastık kılıfınız klozetten bile daha fazla bakteri barındırabilir"

Editör: Haber Merkezi