banner488

Akçaova Tarım Kredi Kooperatif Başkanı Kurt Güven Tazeledi

Akçaova Tarım Kredi Kooperatif Başkanı Kurt Güven Tazeledi
banner496

632 Sayılı Akçaova Tarım Kredi Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimli kongrede mevcut başkan Mustafa Kurt’un güven tazeledi

Akçaova Tarım Kredi Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısı kooperatif binasında gerçekleşti. Seçimde mevcut başkan Mustafa Kurt yeniden başkan seçilerek üyelerin tam desteğini aldı. Birlikteliğin farkını bu kongrede de yaşadıklarını belirten Başkan Mustafa Kurt, “Kendisini ve ekibini destekleyen herkesi teşekkür eden Kurt, ”Görevimizi en iyi bir şekilde yürütmenin inancıyla bu seçimde üyelerimizin desteğini almanın gururunu yaşıyoruz. Bugün yapılan seçimde ben ve ekibime verilen destekten dolayı ortaklarımıza çok teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi bundan sonra çiftçilerimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Mustafa Kurt başkanlığındaki yönetiminde; Ahmet Kaplan, Hasan Ali Acar, Durmuş Savaş, Hasan Yörüdü, Mehmet Demir, Erer Karabacak, Gökhan Türkeş, Veli Solak, Turgay Köse. Denetim, Hüseyin Akkurt, Mustafa Taştan, Hasan Değirmenci. Bölge; Bahri Nilüfer, İbrahim Baysal, Fethi Uzun yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2022, 13:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472