Otogar düzenlemesi hakkında konuşan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Yeni düzenleme sonucunda elektronik bariyerler kurulacak ve kartlı sisteme geçilecek” dedi.



Dün itibariyle zemine beton dökülen Otogar’da, boya badana işlemleri de yapılarak, Birlik minibüslerin durakladığı yere gölgelik ve yağmurluk kurulacak.



Otogar gişesinin de kaldırılıp yerine yenisinin inşa edileceği ve yeni gişenin otogarın biraz daha içine doğru çekileceğini belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Otogarın geçici olarak tadilatı için düğmeye bastık. Çine Otogarı’nı yenisi inşa edilinceye kadar Çine’ye yakışır bir görünüme kavuşturacağımızı geçen aylardaki kahvehane ziyaretlerimizde de belirtmiştik. Yağmur suları zemini çok kötü bir görünüme sokmuştu. Zemin düzenlemesine dün itibariyle başladık. Mevcut otogar gişesi biraz yolun içinde kalıyordu. Tadilat süreci içersinde yeni bir gişe inşa ederek gişe yerini biraz daha Otogarın içine doğru çekeceğiz.” dedi.



“Yeni düzenleme çerçevesinde elektronik bariyerler kurulacak ve kartlı sisteme geçilecek” diyen Başkan Dinçer, “Bundan sonra giriş çıkışlar daha kontrollü olacak. Otogar tuvaletleri de tadilata girecek olup, tesis komple bakım ve onarımdan geçecek. Birlik minibüslerinin duraklama yaptığı yere gölgelik ve yağmurluk yapacağız. ” şeklinde açıklamada bulundu. (Murat TAN)