banner488

Toplu Açılış Töreni’nde Ankaralı Ayşe coşkusu

Çine Belediyesi’nin 2011’den bu yana 3 yıla sığdırdığı 6 projenin toplu törenle açılışı sonrası Ankaralı Ayşe lakaplı Ayşe Dinçer’in verdiği konser, Çine Kapalı Pazaryeri’nde izdihama yol açtı.

Toplu Açılış Töreni’nde Ankaralı Ayşe coşkusu
banner496

Ankaralı Ayşe’nin sahne aldığı konser toplu açılış törenine damgasını vurdu. Konserin finalinde Başkan Dinçer ile sahnede oyun oynayan Ankaralı Ayşe, “Çine’de gördüğüm güzelliği 70 Milyona ekrandan Çine Şenliği olarak duyuracağım.” dedi.

Çine Kapalı Pazaryerinde gerçekleşen, Osman Efendi Konağı, Kıroba Konutları, Şehit Sedat Taşan Parkı, Kapalı Pazaryeri, Kalabak Spor ve Dinlenme Alanı, Şehler Sosyal Tesisleri Düğün Salonu’nun canlı yayın üzerinden toplu açılışının gerçekleştiği törene, CHP Aydın Milletvekilleri Metin Lütfi Baydar ile Osman Aydın, CHP Antalya Milletvekilleri Osman Kaptan ve Arif Bulut, CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Başarılı olduğumuza inanıyorum”

Adeta iğne atsan yere düşmeyecek haldeki Çine Kapalı Pazaryeri’nde çok sayıda vatandaşın coşkulu alkışları ve tezahüratları eşliğinde toplu açılış töreninde ilk olarak konuşan Çine Belediye Başkanı Dinçer, “2009 yılında Osman Aydın başkanlığında bu göreve Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımızla sizler görevlendirdiniz. 2009’dan 2011’e kadar iki yıl Çine Belediye Başkan Yardımcılığı yaptım. 2011 yılında Belediye Başkanımız Osman Aydın milletvekilliği için istifasından sonra meclis üyesi arkadaşlarım tarafından belediye başkanlığı görevine getirildim. O günden bu yana elimizden geldiğince, tüm Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımızla ve mühendisimizden işçimize kadar 3 yıl boyunca sizlere hizmet etmeye çalıştık. Bu konuda başarılı olduğumuza inanıyorum. Tüm Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımıza ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“Az zamanda çok iş yaptık”

Yeni bir döneme girilmekte olduğunun altını çizerek geride kalacak olan dönem için 3 yıla 6 proje sığdırmış olduklarını ifade eden Başkan Dinçer, “Az zamanda çok iş yaptık. En önemlisi de biz sizlerin iyi ve kötü gününüzde yanınızda olmaya çalıştık. Her zaman sizlerle olalım istedik. Bizim mutlu günümüzde sizler de buraya gelmişsiniz. Bir çalışma döneminin sonuna geliyoruz. Elimizden geldiğince sizlere hizmet etmeye çalıştık. Bu güne bana verdiğiniz destekten ötürü çok teşekkürler. Önümüzdeki 3 yıl boyunca sizlere hizmet etmeye çalıştık. Ama bu süre bize yetmedi. Sizlerin mutluluğunu görünce biz bir 5 yıllık göreve de daha talip olduk. Dersimize iyi çalıştık, projelerimizi hazırladık. Bize görev verirseniz bir dönem daha sizlere hizmet etmek istiyoruz.” dedi.

“Acziyet içinde olan kendileridir”

Törende konuşan Çine eski Belediye Başkanı ve CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın, 1999 yılında göreve geldikten sonra Çine’yi kanalizasyon hizmeti ile buluşturması hususuna göndermelerde bulunarak, “Başarılamaz yapılamaz denilen olayların birçoğunu hep birlikte gerçekleştirdik. Bunları birlikte çalışarak, sizin desteklerinizle gerçekleştirdik. Bugün birileri çıkıyor meydana görev başında oldukları dönemde Çine Belediyesi’nin acziyetini anlatıyorlar. Acziyet içinde olan Çine Belediyesi değil onların kendileriydi. Belediyenin ve halkın gücüne güvenmeyen insanlar, Belediye’de başaramadıkları olayları o da iş mi yahu diye yapılan işleri kıymetsizleştirmeye çalıştılar. İnsanlarımız geçmişte yaşadıkları sıkıntıları, çocuklarının foseptik çukurları içinde oynamalarının ne kadar büyük ceza olduğunu gördükleri için bizi 3 dönem görev verdiler.” dedi.

“Çinelilerin 1999 ruhunu yaşatmalarını istiyorum.” diyen Milletvekili Aydın, “Gençlerimizi işsizlikten kurtarmak için yanlış politikalar uygulayan iktidardan kurtulmamız lazım. 30 Mart seçimleri çok önemli. Hakikaten iktidarın Türkiye’yi temsil etme kabiliyeti kalmamıştır. 30 Mart seçimlerinde birilerine mesaj vermemiz gerekiyor. Desteklerinizi bekliyorum. Bu ruhu yaşatın” diye konuştu.

Protokol konuşmalarının sona ermesi ile birlikte Osman Efendi Konağı, Kıroba Konutları, Şehit Sedat Taşan Parkı, Kapalı Pazaryeri, Kalabak Spor ve Dinlenme Alanı, Şehler Sosyal Tesisleri Düğün Salonu canlı yayınla açıldı. Açılışın sona ermesi ile birlikte 2009 ve 2014 yılları arasında Çine Belediye Meclisi’nde görev yapan Meclis Üyelerine protokol üyelerince plaket ve çiçek takdim edildi. Plaket takdiminde CHP’li İl Genel Meclisi Üyesi Muharrem Akdam’ın törene katılmamış olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Vildan Konseri’nden sonra sahneye ünlü şarkıcı Ankaralı Ayşe lakaplı Ayşe Dinçer çıkarak, Çinelilere hareketli şarkılar ile keyif dolu bir gece yaşattı.

“Sizi Çine’de görmek istediler”

Konserin finaline doğru Çine Belediye Başkanı Dinçer, Ankaralı Ayşe’ye çiçek takdim etti. Kendisinin soyadı ile Başkan Dinçer’in soyadının benzer oluşunu da güzel bir tesadüf olarak niteleyen Ankaralı Ayşe, ‘Ben de Çineli sayılırım’ dedi. Başkan Dinçer Ankaralı Ayşe’ye verdiği keyif dolu konser için teşekkür ederek, “Yaklaşık 6 aydır köylerde seçim çalışmasında bulunuyoruz. Çineli köylülerimiz sizi çok seviyor. Hangi köye gitsek sizin çıktığınız kanal izleniyor, karşımızda siz varsınız. Köydeki vatandaşlarımız sizi Çine’de görmek istediler, onların isteği bizim için bir emirdir. O’nun için sizi Çine’ye getirmek istedik.” ifadelerini kullandı.

Başkan Dinçer’in bu sözleri karşısında Ankaralı Ayşe, Kapalı Pazaryeri’ni dolduran vatandaşlarla birlikte ‘En büyük başkan bizim başkan’ sloganı attı. Daha sonra Ankaralı Ayşe, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ile birlikte sahnede Ankara Oyunu oynadılar.

Oyundan sonra, “Çine’de gördüğüm güzelliği 70 Milyona ekrandan Çine Şenliği olarak duyuracağım” diyen Ankaralı Ayşe, 30 Mart’tan sonra 2. hafta için Çine Belediye Başkanı Dinçer’i Flash TV’deki programına davet etti.  Başkan Dinçer seçimden sonraki ilk pazartesi için Ankaralı Ayşe’nin çıktığı ‘Evlere Şenlik’ adlı programa geleceğine dair söz verdi.












Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2014, 06:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472