banner488

Başkan Dinçer’e, Mutaflar’da görkemli karşılama

Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer, partilileriyle birlikte ziyaret ettiği Mutaflar Köyü’nde köylüler tarafından havai fişek gösterileri ve alkışlarla karşılandı.

Başkan Dinçer’e, Mutaflar’da görkemli karşılama

Köy meydanında toplanan vatandaşların ‘En büyük başkan, bizim başkan’ sloganı atarak ve köyden ayrılacağı esnada omuzlara alarak uğurladığı Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, kendisine gösterilen ilgiden ötürü köylülere teşekkür etti.

Karşılama esnasında köy çocuklarının kendi elleri ile yazdığı pankartlardaki övgü dolu sözler karşısında da duygulanan Başkan Dinçer, çocuklara bir istekleri olup olmadığını sorarak hatıra fotoğrafı çekildi.

Köy kahvehanesinde gerçekleştirdiği konuşmasında sözleri sık sık alkışlarla kesilen Başkan Dinçer, “2011’de göreve geldiğim günden bu yana Çine’ye değer katabilmek ve kalıcı eserler bırakabilmek için canla başla çalıştım. Bugün TOKİ’yi yapamayanlar ve bizi eleştirenler ortada. Biz Kıroba Konutları’nı yaptık. Her zaman bizi eleştirdiler. Yok, doğalgazı Çine Belediye Başkanı istemiyor dediler, Adliye Sarayı için yer verdik, yine olmadık eleştirilerde bulundular. Sizlerin bu coşkulu karşılaması tüm yorgunluğumuzu alıyor ve size layık olmak, daha iyi hizmet etmemiz için bizi teşvik ediyor.” dedi.

“Biz kooperatif kurup inşaat yapmayacağız”

Belediye’den ekibiyle birlikte şahsi hiçbir çıkar gözetmediklerinin altını çizen Başkan Dinçer, “Bizim Belediye’den kazanacağımız bir şeye ihtiyacımız yok. Biz kooperatif kurup inşaat yapmayacağız, yeşil alanları imar adasına çevirip inşaatlar dikmeyeceğiz. Kendimize bir şeyler kazandırmak için değil Çine’nin kazanması için önümüzdeki yerel seçimleri kazanmak istiyoruz. Köyümüzün de yol, kanalizasyon ve içme suyu sorunu biliyoruz. Köylerimizdeki tüm sorunları çözmek için Özlem Çerçioğlu ile irtibatlı ve koordine bir çalışma içerisindeyiz. Sizlerin de destekleri ile  önümüzdeki dönem, köyümüzde taş döşenmedik yol bırakmayacağım. Tüm Retrobet sorunlar bir bir çözülecek.” ifadelerini kullandı.

“Çine Belediyesi’ni emin ellere teslim edin”

Köy meydanındaki konuşmasında, sözlerinin sonuna doğru köylülerden yerel seçimlerde destek isteyen Başkan Dinçer, ”99’dan önceki Çine Belediye Başkanlarını gördük. Ben sizlere saygı göstermedikten sonra Kapalı Pazaryeri yapsak, park yapsak, çok iyi hizmet etsek ne olur. Halk kimi isterse getirir, kimi istemezse de götürür. Çine Belediyesi’ni emin ellere teslim edin. Sizlerin karşısına önümüzdeki bu seçimde sınava çıkıyoruz. Yerel seçimlere az bir süre kaldı, elinizi vicdanınıza koyun ve oraya oy verin.” dedi.

Başkan Dinçer, yaklaşık 1.5 saat süren ziyaretten sonra kendisini dinleyen vatandaşlarla tek tek toka etti ve karşılamadan ötürü vatandaşlara teşekkür ederek beraberindeki partililerinin oluşturduğu uzun araç konvoyuyla köyden ayrıldı.







Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2014, 21:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472