banner488

Yavuz, projeleriyle konuştu

MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz, partilileriyle birlikte Kahraman Köy’e gerçekleştirdiği ziyarette hazırladığı projelerini köy meydanında toplanan vatandaşlara sinevizyon gösterisi ile açıkladı.

Yavuz, projeleriyle konuştu
banner496

MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz’un beraberindeki MHP Çine İlçe Başkanı Kamil Ak ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte Kahraman Köy’e gerçekleştirdiği ziyarette Yavuz’un projelerini sinevizyon ile aktarmasının ardından, MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak Kahraman Köy’ü ziyaret ederek köy meydanında toplanan halka coşkulu karşılama eşliğinde seslendi.

MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz’un, Çine Belediye ve muhtarlık hizmet binası, alt geçit, Çine Girişi Köprü projesi, Merkez Taksi Durağı Meydan Düzenlemesi, Katlı otopark ve Atatürk Caddesi ile Mehmet Yavaş Caddesi kavşak düzenlemesi, Kadın Eğitim Merkezi, Aquapark, Gençlik Merkezi, Kaldırım Islah Projesi ana başlıkları altında detayıyla birlikte sinevizyonla açıkladığı projeler, köy meydanında toplanan vatandaşlar tarafından beğeni ve alkışla karşılık buldu.

“Kent Kart ile istismara dayalı yardım son bulacak”

6 aylık AR-GE çalışmaları sonucunda ortaya çıkan projelerini açıklamaktan Kahraman Köy sakinlerine duyduğu gurur ve mutluluğu paylaşan Yavuz, “Bütüncül yaklaşım ve birlikte yönetim prensibiyle köyleri ile birlikte daha da kalkınacak bir Çine için hazırladığımız projelerimiz bize teveccüh gösterip desteklerseniz bir bir gerçekleşecektir. Tarımda da büyük ölçekte organize tesisler ile birlikte Aydın Büyükşehir ve Çine’ye değer katacağız. Kent Kart projemiz ile ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizi bir bir tespit ederek, onların adına kent kartları düzenleyeceğiz. Her ay belli meblağların yüklendiği bu kart sahiplerinin Çine esnafından ve marketlerinden ihtiyaçlarını gidermelerine katkı sağlayacağız. Bu yaklaşımla da diğer partilerin uyguladığı ve asla tasvip etmediğimiz istismara dayalı yardımlara da son vermiş olacağız. “ dedi.

“Köylerimize güneş enerjisi panelleri kuracağız”

Ürettiğini satan üreticiler için pazaryerlerinde ayrı bir stand meydana getirip pazaryeri işgaliye parası alınmayacağını da vurgulayan Yavuz, “Ayrıca her köyümüze tesis edeceğimiz Güneş Enerjisi Panelleri ile köyümüzün sokaklarının aydınlatılması, camilerin ve cem evlerimizin, okullarımızın aydınlatılması ve ısıtılmasını sağlayacağız. “ dedi.

“Bir oyunuz ile yeni ufuklar açabilirsiniz”

Orta ve uzun vadede Aydın Büyükşehir Belediye Pashagaming Başkan Adayı Ali Uzunırmak’ın da seçilmesi ile birlikte yapılacak olan istihdama yönelik hayvancılık ve seracılık üzerine gerçekleşecek olan yatırımlarla Aydın genelinde 20 bin, Çine’de ise 3 bin kişiye iş ve aş imkanı sağlayacak projeleri de gerçekleştirecek olduklarına değinen Yavuz, “Çine’yi köy görünümünde kurtarmak için hazırladığımız projelerle insanlarımızı yerinden yurdundan etmeden, mağduriyete sebebiyet vermeden modern bir kent oluşturabilme adına yeni düzenlemeler gerçekleştireceğiz. Göç veren değil göç alan bir Çine yaratacağız. Gülen yüzlü bir Çine vaat ediyoruz, oylarınıza talibiz. Yeşilin dışında değil, yeşille birlikte yaşayan bir Çine için desteklerinizi esirgemeyin. Ben diğer adaylardan yaşça, başça tecrübe olarak öndeyim. Sizlerin heyecanı ve teşviki ile bu memlekete hizmet için en iyisini istiyorsanız en iyisini seçin diyorum. Bir oyunuz ile memleketimiz için yeni ufuklar açabilirsiniz.“ şeklinde konuştu.

“Diğer adaylardan birkaç adım öndeyim”

Yavuz’un sinevizyon karşısında projelerini tanıtmasının ardından Kahraman Köy’e gelerek partisinin köydeki seçim çalışmalarına katılan ve kendisinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olma gerekçesinin samimiyetle Aydın’a hizmet etmek olduğunun altını çizerek konuşan Uzunırmak, “Ben diğer adaylardan birkaç adım öndeyim. Aydın’ın Çine’nin ve tüm ilçelerinin toplam 490 köyünde çözüm yollarını ben diğer adayların hepsinden iyi biliyorum. Benim Aydın’da 490 köyün 470’inde çivim vardır.” dedi.

“Çerçioğlu’nu eleştirdi”

Konuşmasında ağırlıkla CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu eleştiren Uzunırmak, “Aydın’da Kent Meydanı’a gidip bakın, Aydın’da vatandaşlarımızın oturacağı bir düzenleme yok. Orayı işadamlarına, ticarethanelere peşkeş çekti. İstediği yerde tartışmaya davet ettim, gelmiyor. Ben 1995 yılından beri siyasetin içindeyim. Çerçioğlu 12 yıldır siyasi hayatın içinde. Benim köylere defalarca gelip konuşmuşluğum oldu. Çerçioğlu’nun mikrofondan düşüncelerini anlatıp kağıda bakmadan memleket meselelerini konuşması lazım. Çerçioğlu’nun Kahraman Köyü ve Çine dahil düşüncelerini paylaştığını gördünüz mü?” ifadelerini kullandı.

Uzunırmak’ın konuşmasının ardından diğer partilerden MHP’ye kaydolan Kahraman Köylü yeni üyelere parti rozetleri takıldı ve fıstık çamı fidan hediye edildi.





Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2014, 21:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472